Km,Ophelia,Cynthia Lugosi,Drake(Collage-Main Campus – Unspeakable Vault (Of Doom) és különterme 2008. Február 16. Szombat
- A Lady a visszafoglalás körüli szervezkedések egyik központi alakja. Valójában Gino irányítja a konkrét lépéseket, értem ezt úgy, hölgyek és urak, hogy a tervük különböző apró mozzanatait, fázisait, konkrétan ő hozza működésbe, de azt hiszem a Lady áll felette. Ezekről a dolgokról csak pletyka szinten hallani. Hátradőlök a székben elmélkedni egy cseppet az elhangzottakon. Pierre és Béla közt is van némi ellentét, hogy ki irányítsa díszes kis csapatunkat. Utóbbi forrófejű, azt hiszem ha nem lennének óvatosságra intő barátai már halott lenne. Pár pillanat múltán eszembe jut, hogy nem válaszoltam e forrófejű vértestvérnek a Nosferatuk ügyében. - A néhány perccel ezelőtti felvetését illetően: Ha kicsiny csevelyünknek vége szakad szerintem megejtek egy telefont és összehozom önöknek a randevút. - Resnick ügyéről még annyit, hogy nem tartom éppen rossz ötletnek a dolgot, de a válaszoktól függetlenül, őt szemmel kéne tartanunk. Néhány pillanat csend áll be, mikor hirtelen kiugranak a számon a szavak. - Milyen érdekes virágillat. Valahonnan nagyon ismerős. Tudják a hölgyek milyen virágé? - hangom már egyáltalán a kirakós összerakásának gondterheltségével cseng. Az illat megszakította a gondolatok folyamát és kiragadott a teremből egy pillanatra. Akárhogy töröm a fejem, nem tudom hol éreztem ilyet, csak az az átkozott balsejtelem. Már a megérzésekben sem bízhatok, még azok is megcsalnak. Túl paranoiás lennék? A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a képesség hogy szembenézzünk a dolgokkal.
KM, Cynthia, Lugosi, Pierre, Drake /Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16. Szombat, Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Míg a további hozzáfűzéseket hallgatom, agyam lázasan dolgozik, információk után kutat. Az emlékek lassan kúsznak elő egy-egy elejtett megjegyzésről, elsuttogott pletykáról; Vaulderie, igen… - Az ismereteim a Vaulderie-ről csupán kósza pletykákra korlátozódnak. Azt beszélik, a Szabbaton belül eme rítussal biztosítják az egymáshoz való hűséget. Elegyítik az adott horda vérét és ebből aztán minden egyes tag részesül. Ám azt is suttogják, hogy mindez nem azonos a vérkötelékkel, különbözik, több s kevesebb is annál s hitük szerint még az Ősatyák hatalmát is feloldja felettük. Mondandóm közben jellegzetes illatot vélek érezni s úgy tűnik nem csak én vagyok így ezzel. Virág, méghozzá… - Orchidea – felelek Drake kérdésére, majd a dobozra pillantok, egy aprócska vészharang kezdett el csilingelni valahol bennem. Kíváncsi vagyok, pontosan milyen színű virágot is rejt az ajándék. Mellesleg kicsit késő azon rágódni, van-e bármiféle szerkezet is a virágszálak között, lassú volt a reakcióidőnk…
KM ,Valerie Rose /Black Heaven / 2008 Február 16. Szombat Telő Hold
A klub kezd megtelni, a telefonok elintézése hosszas folyamat volt.Az internetes reklám és persze a prostik viszont meghozták a kellő hatást. Az új hölgyhöz csak egy mosolyt és egy meghajlást intézek, viszont a fehér öltönyös úrhoz már egészen máshogy intézem szavaimat.
-"Jó estét Mister, a lányok csodásak, köszönöm,hogy erre az éjszakára megjelentek nálunk." -"Hogy mi szükségem volt a szolgáltatásra?" -"Egyszerű, a klub még friss a városban, fel kell korbácsolni a hírnevét." -"A mai este jól indul, az emberek megérkeztek, a banda teszi a dolgát, a lányok pedig,nos a lányok gyönyörűek.......de ezt már említettem." A bárpult alól előkapok egy vaskos borítékot, majd diszkréten ráhelyezem a tenyerem és az öltönyös alakhoz csúsztatom. -"Ez a lányoknak az estéért és persze az ön tiszteletdíja." Előveszek még egy kis köteg pénzt melyet egy pénzcsipesszel fogtam össze, néhány ezres és sok százas. -"Tudom,hogy mindennek megvan az ára és nem csak manitáris szempontból, de kérem fogadja el." -"Szeretném majd a közeljövőben újfent igénybe venni a lányait." -"Remélem megegyezhetünk, de most bocsásson meg egy pillanatra." Elviharzom a lányok "menedzserétől" és Backett-hez loholok. -"Figyelj, a zűrt elhárítottam, nesze fogadd el." Előveszek egy százast és becsúsztatom a kabátzsebébe. A vállára teszem a kezem. -"Élvezd az estét."
Visszamegyek a bárpulthoz és előveszem a telefonkönyvet, majd egy szót keresek: Security. Kell biztonsági őr a klubhoz, hisz a sok örültet nem lehet megfékezni, persze képes vagyok rá és Backett is, de ő már elég zabos rám,hogy rábízzam a csapos állás mellett még a biztonsági őr szerepet is és persze a maszkabált sem szeretném megszegni azzal,hogy kirepítem az illetőt. Megadom a címet a telefonban, adok egy magas árat órabérként az alkalmazottaknak majd leteszem a telefont.
A telefon lebonyolítása után visszaballagok a stricihez, tudom utcai szó,de nincs más ami kifejezhetné. -"Mister, megtudhatnám a nevét esetleg?" -"Hisz ha üzletről van szó szeretem tudni kivel is kötöm meg azt." -"Csak azért is kérdezem meg, mivel be szeretném mutatni két elragadóan gyönyörű virágszálnak." Tekintetem a legnagyobb asztalra szegeződik ahol a titokzatos hölgy és a vadóc helyezkedik el.
[ Módosítva cs szept 02 2010, 10:01 ] A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
KM, Ophelia, Lugosi, Pierre, Drake /Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16. Szombat, Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Finoman és elismerően biccentek Lugosi felé. Rég nem volt már, hogy illő beszédben lett volna részem. - Nos szívesen állok rendelkezésére Uram, amennyiben Ms Resnicket kívánja szóra bírni, a hova hajlását illetően. Magam is érdekelt lennék ebben abban, ami talán megnyugtatná és bizalmasabbá tenné a hölgyet. - mondom elgondolkodva.
Ophelia szavaira akaratlanul is bólintok, hisz a Vaulderie szakavatott szertartása ismert számomra, hacsak az elmélet szintjén is.
A virágillat már rég megütötte az orrom, de hiú módon tán épp hogy egyetlen magyarázatot találok rá. Mégpedig Norobura gondolok a feladó személyét ráhúzva, hiszen nem volt tökéletes a vendéglátása legutóbb. Épp ezért nem is tulajdonítottam eddig figyelmet a csomagnak. - Úgy gondolom elég merész, pimasz és egyben túl durva, és minden kifinomultságot mellőző tett lenne, ha a doboz valamiféle lehallgatót rejtene. - jegyzem meg. - Aki ezen a szinten játszik, ennél sokkal okosabbnak kellene hogy legyen. Ha van is benne efféle szerkezet, akkor a logikát alapul véve, meg kellene találnunk a VALÓDI lehallgatót a szobán belül, amit vajhmi egyszerűséggel, egy munkásruhába bújt egyén is elhelyezhetett. S a cselekedete fel sem tűnt volna senkinek....- jegyzem meg, miközben kibontom a dobozt. S minden félelem nélkül egy mozdulattal nyitom ki. Tekintetem rögtön üzenetet keres a belsejében. A virág annyira nem érdekel.
KM,Ophelia,Cynthia,Drake,Lugosi,Jason /Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16. Szombat
-Nocsak,nocsak Mr.Drake ön tud újat mondani.Eddig mi tartotta vissza információi áramlását?Az elmúlt húsz percet megspórolhattuk volna.De nem egészen értem a mondatának lényegét.Értsem úgy,hogy a városban mindenki úgy tudja ,hogy Ginó mögött a Lady áll? És a herceg még nem tett semmit ez ügyben holott Medicit ennél kevesebbért is magán kihallgatásra hívatta?És az összeesküvő társak?Mit szólhatnak vajon az ilyen pletykákhoz?Én inkább úgy gondolom ő lehetett az árnyék a felvételen.Nem felette áll a társaságnak bár a felvételen is úgy tünik vezető pozicíóban van-mondom és hangomon átüt az idegesség ,hogy az aki papol a együtt müködésről az hallgat el információkat.Opheliahoz fordulok-Ön szerint a képen akkor mit láttunk?Vaulderiet?Avagy egy hagyományos vérköteléket?Lehet-e ennek az a célja ami a felvételen elhangzott,hogy pont a Vaulderie ellen történik az egész Campare említi ...vagy kifogyok az ősi vérből és magával ragad a Vaulderie ereje...És ha ez egyfajta vérkötelék akkor ha jól sejtem ez meggátolja a résztvevőket,hogy egymásnak ártsanak?Javítsanak ki nyugodtan ha tévedek,nem fogok harapni érte.-közben egy előzőleg félbe maradt ötletem is eszembe jut.Tárcsázom Jason számát.Közben megérzem én is az illatot.Annyira belefeledkeztem a gondolataimba,hogy teljesen elsiklottam a dolog felett.Orchidea itt? Cynthiának?tényleg igaza van Bélának honnan tudták ,hogy itt lesz?De mire idáig jutok Cynthia már kézbe is vette a csomagot és bontaná ki.-NE!-kiáltok fel és megfogom a kezét erősen.A telefont kinyomom és hívom rajta Sean borgját. -Megtudják nekem mondani ki hozott be csomagot a tárgyalásra?Illetve bontás nélkül megtudnák vizsgálni mit tartalmazhat? Lugosihoz fordulok- a kintiek feladata nem az ajtón állás,feltételezhető probléma esetén avatkoztak volna közbe.Várjuk meg mit mondanak a nagyfiúk odakinnt,már ha mondanak valamit egyáltalán.Azon kívül ha kell én összefogom a dolgokat,de csak akkor ha ezt mindenki jónak látja.Van még egy olyan sejtésem,hogy minket megpróbálnak átbaszni,de egy két vizsgálattal ennek talán utána járhatunk.Ms.Saville a vizsgálata azt állapította meg ,hogy öreg vér volt a levágott kézfejben igaz?Ez azt jelenti,hogy közelebb állt a vérben Káinhoz vagy a megélt évek számát?Utóbbi esetben megtudja mondani mennyi idős lehetett az áldozat?..És ha megengedik felhívom Jasont mert van még egy kérdésem ezzel a dologgal kapcsolatban.Újra tárcsázok. -Üdv Jason.Szükségem lenne a segítségére.Lenne a egy mintadarab amit összekéne hasonlítai egy felvételen szereplő hasonló darabbal eltudja ezt végezni?