Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Üdv Afron
A Kabata Norobu Meséi alatt lévőÁrnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)topic nevét meg kéne változtatni a következőre Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér)és ennek folyományaként idővel bedaráljuk alá a régi lapon lévő mindkét Játéktér összes hozzászólását. A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
A Kabata Norobu Meséi alatt lévőÁrnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)topic nevét meg kéne változtatni a következőre Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér)és ennek folyományaként idővel bedaráljuk alá a régi lapon lévő mindkét Játéktér összes hozzászólását.
Elkezdtem a bedarálást.
Majd segíts be
A lényeg minden egyes topicnak, hogy az adott topic régi üzenetei az új lapon pontosan ugyanabban a sorrendben jelenjenek meg. Különben elvesztünk...
Időnként átállítom, hogy a fórumokon egy oldalon egy üzenet legyen. Ennek az a lényege, hogy így gyorsabb a régi állományt áttenni ide. Tehát, a műveleti idő rövidül, ami egyenlő azzal, hogy hamarabb itt vannak az üzenetek. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Afron el Shored írta ...
Filio Mortale írta ...
Üdv Afron
A Kabata Norobu Meséi alatt lévőÁrnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)topic nevét meg kéne változtatni a következőre Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér)és ennek folyományaként idővel bedaráljuk alá a régi lapon lévő mindkét Játéktér összes hozzászólását.
Elkezdtem a bedarálást.
Majd segíts be
A lényeg minden egyes topicnak, hogy az adott topic régi üzenetei az új lapon pontosan ugyanabban a sorrendben jelenjenek meg. Különben elvesztünk...
Időnként átállítom, hogy a fórumokon egy oldalon egy üzenet legyen. Ennek az a lényege, hogy így gyorsabb a régi állományt áttenni ide. Tehát, a műveleti idő rövidül, ami egyenlő azzal, hogy hamarabb itt vannak az üzenetek.
Üdv
Természetesen a sorrend az lényeges viszont az ott Játéktér I és Játéktér II topicban lévő üzik helyes sorrendben itt bekerülhetnének a általam említett Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér)topicba és az lenne a múlt a Nagy Öreg a kezdetek
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Üdv Afron
Nos szép és jó a fórumDEvalami miatt nem működik a másol és a beilleszt parancs ez így nekem mint mesélőnek marhára nem jó mivel Wordbe mentem a játékosok reagjait és ott is válaszolok rá és onnan másolom be a fórumre és küldöm meg.
Szóval valamit kéne kezdeni ezzel a próblémával mert így nem leszjó de marhára nem lesz jó. A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.