Fórumok
Dark Age :: Fórumok :: Vendég :: Kérdések az új oldallal kapcsolatban

<< Előző téma | Következő téma >>
Új oldal - régi oldal
Moderátorok: Afron el Shored, Filio Mortale
Szerző Üzenet
Afron el Shored
cs jan 22 2009, 09:16

Regisztrált tag #1
Regisztrált: cs jan 15 2009, 09:54
Üzenetek: 1240
Ha nem tiszta valami az oldal váltással kapcsolatban.

Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett...
link itt
Vissza az elejére
Filio Mortale
cs jan 22 2009, 12:40

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45
Üzenetek: 1738
Üdv Afron

A Kabata Norobu Meséi alatt lévő
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) topic nevét meg kéne változtatni a következőre Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér) és ennek folyományaként idővel bedaráljuk alá a régi lapon lévő mindkét Játéktér összes hozzászólását.

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.

H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére
Weboldal
Afron el Shored
cs jan 22 2009, 01:21

Regisztrált tag #1
Regisztrált: cs jan 15 2009, 09:54
Üzenetek: 1240
Filio Mortale írta ...

Üdv Afron

Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) topic nevét meg kéne változtatni a következőre Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér) és ennek folyományaként idővel bedaráljuk alá a régi lapon lévő mindkét Játéktér összes hozzászólását.

Elkezdtem a bedarálást.

Majd segíts be

A lényeg minden egyes topicnak, hogy az adott topic régi üzenetei az új lapon pontosan ugyanabban a sorrendben jelenjenek meg. Különben elvesztünk...

Időnként átállítom, hogy a fórumokon egy oldalon egy üzenet legyen. Ennek az a lényege, hogy így gyorsabb a régi állományt áttenni ide. Tehát, a műveleti idő rövidül, ami egyenlő azzal, hogy hamarabb itt vannak az üzenetek.

Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett...
link itt
Vissza az elejére
Filio Mortale
cs jan 22 2009, 01:56

Regisztrált tag #2
Afron el Shored írta ...

Filio Mortale írta ...

Üdv Afron

Elkezdtem a bedarálást.

Majd segíts be

A lényeg minden egyes topicnak, hogy az adott topic régi üzenetei az új lapon pontosan ugyanabban a sorrendben jelenjenek meg. Különben elvesztünk...

Időnként átállítom, hogy a fórumokon egy oldalon egy üzenet legyen. Ennek az a lényege, hogy így gyorsabb a régi állományt áttenni ide. Tehát, a műveleti idő rövidül, ami egyenlő azzal, hogy hamarabb itt vannak az üzenetek.

Üdv

Természetesen a sorrend az lényeges viszont az ott Játéktér I és Játéktér II topicban lévő üzik helyes sorrendben itt bekerülhetnének a általam említett
Árnyékháboruk New Yorkban (Old Dark Age Archív Játéktér) topicba és az lenne a múlt a Nagy Öreg a kezdetek

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
h márc 02 2009, 07:45

Regisztrált tag #2
Üdv Afron

Nos szép és jó a fórum
DE valami miatt nem működik a másol és a beilleszt parancs ez így nekem mint mesélőnek marhára nem jó mivel Wordbe mentem a játékosok reagjait és ott is válaszolok rá és onnan másolom be a fórumre és küldöm meg.

Szóval valamit kéne kezdeni ezzel a próblémával mert így nem lesz
jó de marhára nem lesz jó
.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF