Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
XXX
Kerekasztal
XXX
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
Afron el Shored írta ...
Márpedig én nem ülök le kerekasztalhoz...
Üdv
Nem is neked készült goromba pokróc.
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Üdv mindenkinek.
Ezuton jelenteném be, hogy Kabata Norobu a mai naptól 5 nap mesélői szabadságot vesz ki. Ennek következményeképp vámpír játék reagok leghamarabb jövőhét kedden fognak tőle születni.
Kellemes hétvégét mindenkinek. A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Amúgy meg Kabatát Felfüggesztem a Myriad Tech-nél betöltött állásából az igazgató tanács egyhangú (az én hangom) döntése alapjan az ok :Túllépte az éves szabadságkeretet!!!
Pierre Lavoissier írta ...
Amúgy meg Kabatát Felfüggesztem a Myriad Tech-nél betöltött állásából az igazgató tanács egyhangú (az én hangom) döntése alapjan az ok :Túllépte az éves szabadságkeretet!!!
Üdv
Biztos vagy te ebben a húzásodban ?????
*A igazgatótanács hitetlenkedve néz rád a nagy tárgyalóban, miután rájöttek milyen pitiáner csapdába húztad öket a szavazás kapcsán. A távolkeleti származásuak előveszik Tantojukat majd harakirit követnek el, a többiek dizájnos pisztolycsodájukat tartják a halántékukhoz majd meghuzzák a ravaszt, néhány öreg tradiciókhoz ragaszkodó europai önönn kardjába döl. Holttestek vesznek körül miközben kintről besétál egy kortalan kis japán titkár. Meghajol feléd.
- Mr. Lavoissier én a ön helyéb vagy elutaznék egy nagyon messzi és nagyon elhagyatott helyre, vagy a maradék három - négy napban megpróbálnám hasonló géniuszokkal potolni a jelenleg kiesetteket. A jelenlegi helyzetében viszont nem lesz könnyű ilyen rövid idő alatt 14 ilyen szintű koponyát felhajtania.* A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Üdv Kabata,segítesz egy kicsit. Elakadtam az Infernó klubban,tudsz adni tippeket a lehetőségeimről. Az agyam nem gerjeszt elég fantáziát, 9 órakor. A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Zaethus írta ...
Üdv Kabata,segítesz egy kicsit. Elakadtam az Infernó klubban,tudsz adni tippeket a lehetőségeimről. Az agyam nem gerjeszt elég fantáziát, 9 órakor.
Üdv
Akkor vegyél egy Sportszeletet és bikázd be a agyad A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.