Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Vendégkönyv
XXXX
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
Afron sajnálattal kell bejelentsem, hogy megpróbáltam a Sárkányom munkahelyéről belépni és nem hajlandó beengedni a kis genya szóval vannak még itt próblémák a belépés kapcsán. Jó lenne ha a belépés nem egy géphez lenne kötve. Mert így eléggé problémás máshonnan reagot küldenem még ha lesz is rá lehetőségem (Netközelbe jutok (mert anyagok a PenDrivemon vannak) Netcafe pl akkor sem tudok regni nektek).
Kellemes hétvégét mindenkinek a Darkness emésszen el benneteket.
Csak úgy a sarokból halkan alátámasztanám a dolgot. Valóban csak egy gépről elérhető. Máshonnan már nem ismer fel. Vagyis csak este tudnék reagni mindig
Természetesen minden további nélkül lehet szó Bannercseréről a általad megadott címre már küldtem is egy részletesebb levelet. Elnézést a lassú reagálásért.
További kellemes napot mindenkinek
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Természetesen minden további nélkül lehet szó Bannercseréről a általad megadott címre már küldtem is egy részletesebb levelet. Elnézést a lassú reagálásért.
További kellemes napot mindenkinek
Üdv!
Valóban elnézést! Három napig gondok voltak az oldallal, ezért is a lassú reag.
Köszönettel: Afron
Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Köszi a válaszokat! Kitettem a bannert és itt küldök egyet a Supnatról, bár hamarosan lesznek új reklámbannereink is és esetleg új címünk is, de akkor természtesen szólok !
Sziasztok, megint én^^ A Supernatural új címe : http://supernatural.drex.hu/ Még nem költöztünk át teljesen, de az adatbázisunk elvileg ezen a hétvégén felkerül
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Üdv
Emberek aki akar reagolhat a vámpír mesébe mivel újra elindúlt a oldal végre de a postját mentse le valahová mert költözünk lassan de biztosan. A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Valóban, sajnos több módosításon túl kellett lenni az elmúlt hetekben. Ezen módosítások közül a legfájóbbak közé kell sorolni azt a két drasztikus lépést, hogy már nincs regisztráció nélküli bejegyezhetőség a fórumba, valamint a chat-boxba.
Ezért ismét elnézést kérünk.
Van viszont egy másik lehetőség: http://darkage.hu/e107_plugins/guestbook/guestbook.php
Remélem, a vendégkönyv legalább olyan alkalmas lesz, mint a korábbi formák!
Üdv: Afron Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt