KM,Cynthia / Limuzinban -a Black Heaven környéke / 2008 Február 15. Péntek („este” 19.00-20.00) Telő Hold
-Miss Moron, az lehet,hogy egy vérből valók lennénk, de én ha nem is mindenben, de különbözök magától. Atyám mondta mindig: -Bármennyire is közös az ősünk, mindig távol leszünk a gyökerektől. -A véleményemet kérdi,hogy mit gondolok, nos amint azt kifejtette, vannak kellemetlen velejáróik a sötétségnek. De nézzen olykor a színfalak mögé és látni fogja amiről beszélek.Fény nincs sötétség nélkül ahogy élet sincs a halál nélkül. - Az érmének két oldala van és meglepődne hányszor esik az élére.
-Kegyed nem ismeri fel a tényt ami nyilvánvaló. A puszta létünk azt bizonyítja,hogy Isten halott. mert ha létezne,talán akkor most nem beszélgetnénk itt. A mosoly talál mesterkélt lehet az arcomon,de szinte észre sem vehető a különbség az igazitól.
-Amit tudni szeretnék magáról? -Hogyan vált azzá ami, mi a maga története. Ha elmeséli akkor én is kiveszem a részem az Andersen-akcióból. Gondolom azért nem rövid az út odáig?
[ Módosítva k jún 08 2010, 11:51 ] A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Nem ringatom magam illúziókba, hogy a Hívás mely napok óta egyre hajszol, számomra kellemes dologgal végződhet. A meglepettséget hamar mossa el bennem a felháborodás ahogy az árnyékban szemét villogtató alak minden bevezető nélkül utasít, s az sem billenti a javára a mérleg nyelvét a hozzáállásomat tekintve, hogy Atyámat is szóba hozza.
A szó viszont bennem reked amit csípőből reagálnék ahogy egy pillanat alatt megszabadít a lényem lényegétől. Rémülettel telt pillantással meredek a kezében tartott szervemre, s kezem önkéntelen a mellkasomra siklik, ahol egy pillanattal korábbam bennem matatott. A megdöbbenés teljes és letaglózó számomra, hogy fájdalmas nyílás helyett épp bőrt tapintok, s lepillantva a szememmel is segítek felfogni a lehetetlent az agyamnak.
A fenyegetés az ami túllendít a dermedtségen végre. Az alakra siklik a tekintetem a szívemről, s inkább létezésem iránt való ragaszkodás tart vissza attól hogy nekiugorjak, mintsem a megfontoltság. - Ha nem Atyámtól érdeklődtél volna felőlem, azt is tudhatnád, hogy ismeretlen alakokkal nem kezdek, s nem szeretem sem a futó, sem az ennyire bensőséges kapcsolatokat - jegyzem meg nyugalmat eröltetve magamra – bár lehet átbasztak, vagy csak régi a fülesed. – teszem hozzá cseppet sem jókedvűen - De rendben van – rántom meg a vállam – ez esetben nincs választásom – bólintok. ~ Ki a fasz vagy te? S hogy a faszba mászok ki ekkora szarból?!? ~de lenne még kérdésem.~ több is de csak mindent a maga idejében ~ - Van neve ennek az új méregnek, amit kitalált az őrült kémikus? És miféle luvnya ez a Moron „kisasszony”? ~ Biztos valami nyafka pina ~ - emelem fel a szemöldököm kérdőn, s várom, hogy válaszol-e a kérdéseimre – Ha már kötelező a „munka” – folytatom az újjaimmal is stilizálva az idézőjelet – a hírvivődtől biztos azt is tudod a város nem az én terepem, s gőzöm sincs ki kivel iszik. ~ S nehogy azt gondold minden az öledbe pottyan majd kispajtás~
Nehezen szánom rá magam, hogy kifelé induljak. A szívem valahogy visszahúz, de azt is tudom, hogy nem kéne túlfeszíteni a húrt talán ebben az esetben. A megtudott dolgokon töprengek, s a motoromra ülve a vezetésben adom ki a felgyülemlett indulataimat. Mikor kissé lehiggadok egy telefonfülke mellett kirúgom magam alól a mocit, s a telefonkönyvet felcsapva megkeresem benne az SLA Industries cégpalota címét, majd magamhoz is veszem az infót rejtő oldalt a könyvből, s a motorra visszapattanva egy kúton beszerzek egy térképet is, s visszatelepedve a motorra megnézem hol is van ez az épület.
....a nő oda nyújtotta neki vérző karját és ő magába szívta a mérget - a mérget ami csak azért szabadította meg, hogy egy sokkal sötétebb világhoz láncolja. Ivott és gyűlölte a nőt. Aztán megköszönte neki. ------- - Óvakodj hát vámpír vérét fogyasztani, mert általa szabadságod csappan meg, s báb leszel csupán. Báb mely életét is feláldozná a láncot tartó kézért. - ------------ Hűvös ölelés. Kéj mámorába húz a Vámpír csókja.
KM,Cynthia / Limuzinban -a Black Heaven környéke / 2008 Február 15. Péntek („este” 19.00-20.00) Telő Hold
- Nos én szeretek az érme élén táncolni..- mosolygok rá - az egész létem erre épült. Megbízni csalódni és újra próbálni...- nézek rá nyugodtan. - Ön az a bizonyos magányosan sétáló macska...gondolom - találgatok kis kaján mosollyal - nem tartozik senkihez és nem is bízik senkiben. - szögezem le a megligyelésem. - Most viszont alkalmasint célszerű lenne ha kieteregetné a lapjait, és összetennénk amink van, mert elszigetelt kis sejtként könnyen eltaposhatnak. Míg ha szeretne előrébb jutni, akkor a kölcsönös valamit valamiért alap jól jöhet. - hajolok kissé előrébb nyomatékosítandó a mondókám. - A Magiszter bábjai nem azok a kíméletes elemek akikkel alkudozni lehet. S ha behálóznak hát nem szeszélyből teszik. Az a nő ott a klubja előtt már várta valamiért..vagy a kapott feladat elvégzését ellenőrzi, vagy ki akarja adni a teendőjét..- mondom nyugodtan. - Részemre már kiszabták a feladatot...szívesen dolgozom csapatban, mégha ideiglenes is a társulás. - nézek a szemébe kedvesen. - Mit szólna egy összefogáshoz ? Segítem önt, s ön segít nekem... s hogy lássa a jószándékom az én feladatom ráér, ha az öné sürgősebb..- villantok rá egy kis mosolyt. - De ha igénybe kíván venni, akkor szeretném ha elhagyná ezeket a hangzatos ám üres puffogtatásokat, mert fáraszt a felesleges diskurzus. - biccentek felé s hátradőlve kérdőn szalad fel a szemöldököm.
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Ave
Érdemi reagot leghamarabb a jövőhét végén várjatok.
Cynthia - Marcus értékelem a játszadozást fejenként kaptok 1 Tp-t
[ Módosítva v jún 13 2010, 05:12 ] A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
Hummm, ez a nő kezd igen csak szimpatikus lenni a számomra. Nem is tudom, talán megér egy misét ez a társulás, habár nem az én műfajom. -Nos Cynthia, nézzen ki az utcára. Odakinn pár ember rója a napi rutinját, bemennek a boltba, megveszik a napi betevő wiskey-jüket. Hazamennek, lezuhannak a tévé elé és addig vedelnek míg el nem nyomja őket az álom. -Szánalmas, ezek csak ostoba vérzacskók. -Én úgy látom,hogy mi arra születünk,hogy rendet rakjunk. -Bár egy szomorú tényt el kell ,hogy ismerjek....tőlük függünk. -A Magiszter és én köztem ég és föld a különbség, de egy bizonyos. Fel fog kutatni engem és tudja inkább Uralkodom a Pokolban mint szolgáljak a mennyben. Nem fogok,nem vagyok rá képes,hogy a többség számára "helyes" utat járjak. Inkább azt a látszatot keltem,hogy magányosan többre megyek. Higgye el a lánc nem is olyan rövid mint azt hiszi.
-Mindig a domináns hatalom nyer, így megy ez évezredek óta és inkább beállni érdemes nem pedig az útjába. -Én így teszek és maga? Egy kisebb mosolyt engedek el.
-Tudja kedvelem magát, az ,hogy így segít elindított bennem egy folyamatot. Rendkívül örülök,hogy segít.
-Akkor már is kérdeznék valamit. Mit tud ön a SUV-ról?
[ Módosítva k jún 15 2010, 11:00 ] A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
KM, Lugosi, Pierre /Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16, Szombat
Pierre szépen kikerüli a válaszadást, de ez már kezd megszokottá válni. Nem is fárasztom magam miatta. Meséljek neki a történelemről? Az ő története előtti New Yorkról? Én sem tudok sokat, de nála azért jóval többet. - Mikor először jöttem a városba, még nem volt egy szál ventrue sem, a giovannik irányítottak mindent. Övék volt a hatalom. Se kamarilla, se szabbat. Ezek alapján ők is lehetnek a hunyók a most kialakult helyzetben. Folytott hangon beszélek, annak ellenére hogy minden bizonnyal hétpecsétes titok még a tárgyalás ténye is, és gyanúmon felül áll, hogy mekkora erőfeszítéseket tehettek az itt elhangzó információk biztonságának érdekében. Nekem úgy tűnik ez vált a szokásommá. A halk beszéd. - A 19. század vége óta a kamarilla és a ventrue klán volt az irányító, egészen az 1960-as évekig, de az értesüléseim bizonyos helyeken hallott, kapott információk, több ízben utaztam a világban. Sokfelé. Nem lakom a várost 200 éve folyamatosan. Szóval akkoriban foglalták el a várost a Szabbat hordái. Ennek oka pedig a hatalom és a gazdaság gyengülésében keresendő. Nem tudom, ön járt-e a környéken abban az időben, de számomra arany idők voltak. Gyakori zavargások, bűnözési hullám, és a többi... Könnyű volt a vadászat. - Ön járt már esetleg New Yorkban az előtt? - egy pillanatra megszakítom a monológom, főleg, mert nem szívesen beszélek magamról. - A szabbat hódítás után nekem sem volt maradásom, tartottam ugyanis egy bizonyos Szabbat vezetőtől. Ismerte ugyanis atyámat, bár ismeretségüknek nem sok köze volt a kedvességhez. Szóval a hölgytől foglalta vissza a mostani herceg a várost, de ha jól tudom eredetileg nem őt tüntették volna ki ezzel a poszttal, de a vetélytárs sajnos életét vesztette a harcok során. Persze hallani pletykákat, hogy mégis él, de én nem tudom igazak lehetnek-e, de erős a gyanúm hogy kacsa mind. - Elmeséli miért pont magát bízta meg a herceg a nyomozással? De érdekelne még az is, hogy vajon, valóban a herceg szakállára dolgozik-e. Tudja, a kölcsönös bizalom jegyében...
A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a képesség hogy szembenézzünk a dolgokkal.
KM,Drake,Lugosi/Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16, Szombat
Szerencsére Drake rájön ,hogy nem tud kihúzni belőlem semmit amíg nincsenek itt a többiek.De túlteszi magát ezen és inkább válaszol a kérdésemre.Nagy vonalakban vázolja a meglehetősen régmúlt eseményeit és a hatalom nagyjából megoszlását ezekben az időkben.Érdemes lesz észben tartanom,azt a mondatot,melyben utalás esik egy bizonyos kétszáz évre.És még valószínűleg még idősebb.Jobb lesz nem alábecsülni mert aki megél két évszázadot abban elég erős az élni-létezni akarás és minden ami ennek megvalósításához kell.Ravaszság.Kíméletlenség.Eltökéltség.Amíg beszél már pörög az agyam az elhangzott információkon. Szóval régen a Govannik voltak itt a főkolomposok.Aki egyszer hatalmon volt az nem szívesen mond le róla.Még igaz is lehetne Drake is tippje.De ,hogy jön be a képbe az elöljárójuk végső halála?A hatalmat igazából gyakorló öregek manipulációi általában kihatnak a halandó világra.A diverzió és a szabotázs rengeteg módját találta fel már az emberiség és a vértestvérek is.Egy egy frontális támadás lehet elsöprő erejű ,de túl sok vele a járulékos veszteség.Viszont egy egy precízen kivitelezett apró nyisszantás a megfelelő helyen és az ellenfél utánpótlás nélkül marad.Márpedig a történelem már sokszor megmutatta ,hogy a világ legerősebb seregeit is legyőzi,ha nem kapnak enni.Szóval a nagyokosok helyében valószínűleg én is a pénzvilágot és a közigazgatást venném célba.Aztán sorra kerülnek a "közelmúlt" eseményei.És az a pletyka miszerint a herceg eltette láb alól a riválisait. -Csak átutazóban tartózkodtam a városban hosszabb időt nem tudtam eltölteni.Az újvilág kevésbé vonz,jóformán csak akkor járok erre ha muszáj....-kissé elgondolkodom rajta mit is válaszoljak a legutolsó kérdésre.A herceg meglehetősen érdekelt egy a városban folyó milliárdos befektetésben.Melynek a szálai behálózzák az egész bolygót.És vannak olyan helyzetek amikor egy kívülről jött személy többet vagy tisztábban tud látni mint a helybeliek.
Ophelia Saville
Lesz reag megérkezel végre a találkozóra vagy feladod a mesét?
Cynthia Moron / Marcus Williams
Jól haladtok rendezzétek le egymás között jelenleg nem kívánok beavatkozni.
Pierre / Drake / Bela Jól elvagytok egyenlőre semmi kirívó nem kívánok közbeavatkozni mint mesélő sajnos meg kell várjátok a hiányzó két személyt (IRL lehet őket noszogatni)
Valerie Rose / New York külváros / 2008 Február Telő Hold
Az árnyék tekintete haragvóan villan rád a romos toronyszobában a jeges éjszakai szél fütyölése mellet. Egy két lépést közelít feléd talpa alatt fájdalmasan ropog a törmelék és a hó vegyesen. Most már látod és egy kicsit elborzaszt a karomszerű keze melyen zöldes színű romlott húst idéző pergamenszerű bőr feszül a sodronyszerű halott izmokon. A hosszú fekete körmökről apró cseppekben csöpög le a drága vitaed mit szívedből facsart ki az imént.
- Nem kifogásokat akarok Valerie hanem eredményeket, ne siránkozz hanem használd ki az ismeretlenségedet ami jelene helyzetben inkább előny mint hátrány. A Moron luvnya szavaiddal élve a Chicagói aranyvérű Mr. Gorenfield gyermeke. Polde Sawiozzi által létrehozott ördögi szert csak SUV-ként vagy a Vágyak Sötét Olajaként emlegetik az utcán csak a legvadabb és legmelegebb klubokban és rendezvényeken terítik de neked nem fog problémát jelenteni elvegyülni az ilyesfajta társaságban.
Még nagyon megrágni sincs időd a mondottakat amikor látod, hogy a tenyerén egy pengeéles fogakkal tűzdelt száj nyílik melyből alvilági hangok és sikolyok, nyöszörgések törnek a külvilágba miközben egy nedves cuppanás kíséretében elnyeli szívedet.
- Azért ne légy elbizakodott Valerie élőhalott létezésed ellenére a SUV képes vitae nélkül is a hatalmába keríteni pont ebben rejlik az ördögiessége.
A következő pillanatban hátborzongató recsegés és ropogás közepette egy óriási denevér (50-100 cm) alakját ölti magára melynek vörösen izzanak a szemei és a le nem taposott havat valamit apróbb törmeléket és szemetet felkavarva kiröppen az éjszakába.
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
KM, Lugosi, Pierre, Drake /Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16. Szombat, 19.00 - 22.00 Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Nyugodt léptekkel jártam az utcákat. Éhségem csillapítása után a Collage Main Campus felé vettem az irányt. Az épületben az útbaigazítást követve kerülgettem az embereket a különterem felé. A helyiség igazán impozáns volt, odabent pedig hárman társalogtak már. Pierre és a barátja; de Drake jelenléte meglepett. Szóval ők is ismerik egymást. - Szép estét uraim – biccentek feléjük. – Remélem nem késtem sokat. Körbepillantok, de úgy tűnik Cynthia nincs még jelen. Amíg megérkezik, befészkelem magamat az egyik kényelmesnek tűnő fotelba, a táskát pedig magam mellé teszem.
KM,Lugosi,Drake,Ophelia/Collage Main Campus - Unspeakable Vault és különterme/ 2008. Február 16. Szombat
Drake a válaszomat emészti miközben megérkezik Ophelia.Nem késik időben érkezik.Pontos, ez jó.De talán nem körültekintő.Remélem sikerült megtudnia érdekes dolgokat a kis csomagjainkról. -Önnek is.Nem késett,időben érkezett Ms. Saville.Foglaljon helyett kérem, sajnos a pontosságot nem mondhatjuk el mindenkiről már ma este.Jól láttam vajon a meglepődést Ophelia tekintetében amikor észrevette Drake-et?/Éberség+Észlelés/Honnan ismerhetik egymást?Végül is hiába nagy ez az "alma",a populációnk kevésbé számos mint a halandóké.De Ophelia-t nem nézem társaságba járónak és Drake-ről se mondható el ugyanez.-Milyen figyelmetlen is vagyok Mr Lugosit már ismeri,de hadd mutassam be Mr.Drake-et aki csatlakozott a kis szövetségünkhöz.-mosolygok egy jó házigazda szívélyességével.
Furcsa természetük ellenére biztos vagy benne, hogy valahonnan ismerik egymást, ám ismeretségük nem túl mély és valószínűleg nem nyugodt körülmények között egy elíziumi bál kapcsán jött létre. Saville kisasszony kezén feltűnik neked egy roppant patináns gyűrű ami eddig elkerülte a figyelmedet.
Az a gyanúd, hogy egy kora középkori magyar ereklyére bukkantál a Vlászyk gyűrűjére.
Ophelia Saville
A gyűrűt még ölelésedkor kaptad Atyádtól és azóta szinte egy veled kora és patinája ellenére nem egy robosztus inkább egy karcsú darab a kor gyűrűi között.
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Jégcsákány
A jelek tanulsága szerint 2.5 év után a vámpír mese úgy tűnik végleg lehalt különböző okok miatt. Ám a legkirívóbb az, hogy nem vagytok hajlandóak egymással kommunikálni a fórumon mint játékosok IRL, nem az a baj, hogy nem reagoltok hetente, hanem az a baj, hogy ezt elfelejtitek ELŐRE közölni a többi résztvevővel és így a nagy CSENDES várakozásban mindenkinek elmegy a kedve az egésztől amit maximálisan meg tudok érteni.
Jégcsákány
Ígéretek megint voltak szép számmal aztán nem történt semmi. Szóval nem kell ezt a dolgot erőltetni ha a többséget ennyire nem érdekli.
Ezennel MESE VÉGE