Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Árnyékháborúk New Yorkban Játéktér II. (2010) Új év Új játéktér
Pierre Lavoissier / Bela Lugosi / Drake Shan / Marcus Williams
Darke Sahn 2008 Február 15. Péntek (kora este)
(Mivel Ophelia nem nagyon reagálgat ezért éjfélig vadászat PER csatangolás kérdésben szabad a pálya előtted REAGJÁL. Azt már megbeszéltük, hogy működni fog a PATKÁNY ALAK mihelyst lesz SZABAD 15 TP-éd az ügyre, most nincs. NE FELEDD MÉG MINDIG NINCS JÁRMŰVED AZ ÉJSZAKAI TÖMEGKÖZLEKEDÉS PEDIG IDŐIGÉNYES SZÓVAL VADÁSZATRA ÉS CSATANGOLÁSRA MAXIMUM 2-3 ÓRÁD VAN EZEN AZ ÉJSZAKÁN)
Marcus Williams 2008 Február 15. Csütörtök-Péntek (hajnal) Telő Hold
A zene tovább hömpölyög a maga medrében a valóság cseppfolyóssá válik és hirtelen a zenészekkel együtt egy marsbéli tájon találod magad, a levegő elviselhetetlenül forró, a szemed végtelen vörös sivatagon fut végig melyen a csontról húst lemaró forró homokviharok tombolnak. Érzed amit a folytonos mozgástól elektromosan feltöltődött vasrészecskék elkezdenek beleágyazódni holt húsodba és magukhoz kezdik vonzani a vidéken cikázó elektromos kisüléseket, egyenlőre csak az apróbbakat. A távolban a síkságot egy éles fémszilánkokból alkotott női arcot formázó monumentális torony áll melyet elemi erejű kékes-zöld kisülések öveznek. A torony oldalán számtalan béklyózott lélek vergődik és szenved, sikolyaik túlharsogják a szélviharok dübörgését.
Az elevenen megnyúzottak poklában a Vascsászárnő birodalmában jársz. A következő pillanatban, kegyetlen mentális hangok kórusa vagy inkább orkánja kezdi tépni az agykérgedet és pszichikus testedet.
- Hibáztál Nigromanta, beléptél a birodalmunkba itt nem védnek meg a praktikáid.
Pierre Lavoissier /Myriad Tech Tárgyaló/ 2008 Február 15. Péntek 20.00 körül Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23.
- Nos Mr. Lavoissier, bármennyire is hihetetlennek tűnik nem vagyok mindenható és mivel amúgy is kért személyes találkozót ezért úgy gondoltam jobb lesz személyesen végighallgatni a mondandóját. Ha mindenható lennék akkor ironikusan is szólva de nem lenne szükségem az önök segítségére.
A továbbiakban egy szóval sem szakítja meg a dolgok alakulását végignézi valamint hallgatja a felvételt és a hozzá fűződő magyarázatodat.
Pierre Lavoissier / Bela Lugosi
A biztonsági ember, nem nagyon bizonytalanodik el még a „furcsa” nem mindennapos megjelenéseden sem, valószínűleg nem tartozol az itt szokványos vendégek közé. Rövid telefonokat bonyolít majd a kezedbe ad egy plasztikkártyát.
- Üdvözöljük a Myriad Tech-nél. A lift a kívánt szintre viszi a folyosó végén pedig megtalálja a tárgyalót, ott várják önt. További jó éjszakát.
A high-tech fülke csendesen suhan veled a magasba közben a panorámaüvegen megcsodálhatod az épület extrém belsejét, lélegzetelállító építészeti megoldások tárulnak eléd. A folyosón vastag puha élénk színű szőnyeg vezet a tárgyalóterem kétszárnyú ajtajáig. Belépve már ott találod Norobu-t és Pierre-t. Norobu valószínűleg éppen most fejezte be egy felvétel megtekintését, feléd fordul a fotellal majd feláll az üdvözlésedre.
- Jó estét Mr. Lugosi igazán örülök a viszontlátásnak, minő meglepő, hogy ön itt New York-ban. A tréfát félretéve igazán „megnyugtató”, hogy itt van és már csordogálnak is a pletykák udvari körökben. Remélem a múltra való tekintettel értesít, ha valami olyan kerül a látóterébe amiről tudnom kéne, a munkáról amit a Hercegnek végez egyenlőre nem faggatom. Foglaljon, helyet és no lám csak nem ajándékot hozott?
[ Módosítva h jan 04 2010, 02:26 ] A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
KM 2008 Február 15. Csütörtök-Péntek (hajnal) Telő Hold
A zene lelkem mélyére hatolt végül szememet mintha káprázat övezte volna. Vörös sivatag ölelt körbe, a levegő oly forró volt,hogy a bőrömön éreztem az égés előjeleit. A sivatag óriási kiterjedése csak fokozta a meglepődést. Egy dolog biztos volt, a zenészek maradtak. Talán káprázat az egész amit látok vagy épp,hogy a valóság fordul ki magából....nem tudom. Egyenlőre felmérem a terepviszonyokat, nagyon ismerős a hely.
Pillanatokkal később
A távolban egy női arcot láttam tiszta fémből egy torony tetején. A torony oldalán kárhozott lelkek szenvedték el örök büntetésüket. Tudom hol vagyok, régi mentorom mesélt a "más" világokról. -"A Vascsászárnő Birodalmában vagyok!"
A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
KM, Pierre /Myriad Tech Tárgyaló/ 2008 Február 15. Péntek
A Myriad Tech hozza az elvárható formát, minden olajozottan megy, mintha minden és mindenki ugyanannak a böszme robotnak lenne része. Az egyéniség kizárt.Mintha Laplace pusztulásával semmi sem változott volna. Pár röpke perc után kapok egy plasztikkártyát, ami majd "mutatja az utat, nehogy eltévedjek". Egy közönséges ember nem sokáig bírná a túlzó építészeti megoldásokat rejtő épületben, szakmabeliként viszont elismeréssel adózok a merész formáknak és ötletes megoldásoknak. Hamarost megérkezem a tárgyalóhoz, ahol Pierre és Norobu épp befejezte a felvétel megtekintését. Biccentéssel üdvözlöm. -Jó estét Norobu úr! Én vagyok a legjobban meglepődve rajta, hogy itt vagyok. A Hercegnek vézett munkámról, ha akarnék sem tudnék mesélni, mivel mióta megérkeztem csak ezzel a megbízással tudtam foglalkozni. Arról meg nem én tehetek, hogy itt meinden "jöttmentet" ráuszítanak egy kényes ügyre anélkül, hogy utánanéznének. Így aztán nem vállalom a felelősséget. -mondom kissé elhúzva a szám, amit egy félmosollyá enyhítek, hiszen ő nem tehet ittlétemről. Bár, Norobunál sosem tudni. - Nos a felvételhez kapcsolódva, én kint őrködtem és nem túl nagy örömmel nyugtáztam a vértestérekkel vegyített biztonsági őrök mozgolódását, ezért megnyugtattam őket, a vértestvért pedig elraktam nehezebb napokra. Az akció végeztével megjelent előttünk egy teljesen élethű és élőhalott páncélos lovag, és arra kért, hogy találkozzunk Medicivel, aki, mint az a felvételről látszik, kiszúrta Pierre-t. Azt kérte, hogy tartsuk a szánk, de nem erősködött különösképpen elutasító válaszunkra. Viszont megkaptuk az elspájzolt vámpír alkatrészeit gyorspostán. Akkor azt hittem ezt Medici küldte emlékeztetőül, de itt jön képbe az ajándék, amit én kaptam... Evvel finomkodás nélkül az asztalra rakom a csomagot és felfedem Medici kezeit. Várom a reakciókat.
Tiszteletem minden Játékosnak
Nos elmúltak az ünnepek, ám ennek ellenére a minimál aktivitás nem növekedett. Elismerem lassan három éve csorog a történet valós időben és ennek ellenére játékidőben szinte semmit sem haladtatok előre, ám ennek ellenére lassan kezd beérni a munkátok gyümölcse még ha ti nem is érzitek.
A döcögősséghez a MEGAGIGA party felállás is hozzájárul. Jelenleg 8 JK ténykedik az Árnyékháborúk New Yorkban krónikában.
- Darke Sahn - Jason Brown-Chen - Cynthia Moron - Ophelia Saville - Pierre Lavoissier - Bela Lugosi - Marcus Williams - William Rosenbaum
Kérem nyilatkozzon mindenki, hogy kívánja e folytatni a játékot.
- Jason Brown-Chen (Magánéleti túlhajszoltsága miatt közölte, hogy JEGELI a Karakterét) - Bela Lugosi (Jelezte, hogy ritkábban lesz túlhajszolt munkája miatt, azért szeretném ha nem 2-3 heteket kéne várni a válaszaira)
Az alábbi Játékosok nem jeleztek irányomba semmit és közel egy hónapja hallgatnak:
Kérem jelezze mindenki a szándékát kíván e tovább játszani vagy sem…… És nem csak miattam hanem a többi aktívnak mondható Játékosra tekintettel is jó lenne színt vallani.
Aktívak (hellyel-közzel) :
- Pierre Lavoissier - Marcus Williams
Tiszteletem…..
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
KM /Műveleti központ 22.00-23.00 között/ 2008. Február 15. Péntek Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Mondandómat követően Sean arcán alig észrevehető változás suhan át, talán egy mosoly, talán egy grimasz előzménye. Ám akármi is volt az, nem hagyja kibontakozni. Szerencsére meg tudja oldani a gondomat, pedig szinte biztosra vettem a nemleges választ. Azonban egy aprócska dolgon fennakadok. Sirius csoport? Vajon mi lehet az? Az utóbbi napokban sok minden történt az igaz, de biztos emlékeznék rá, ha lett volna szó bármilyen Sirius csoportról. Az emlékeim között keresgélek, amikor Sean a kezét nyújtja. Miért is… Ja igen. - A ruhák még rajtam vannak – nézek rá. – Odalent, a tárgyalóban van a váltásom. Amint átöltöztem elviszem önhöz a megsemmisítendő ruhákat, ne kelljen fáradnia. Vagy ha úgy jobban megfelel, velem is tarthat – vonom meg a vállam. – Még egy kérdés, említette ezt a Sirius csoportot. Megmondaná, mi is az? – kérdezem, mert semmi nem rémlik ilyesmiről. Közben, mint egy mellékesen előkeresem a késemet, hogy megnézzem, mennyire viselte meg a patkánnyal való találkozás. Ha menthetetlen, visszasüllyesztem a helyére, ha viszont nincs olyan rossz állapotban, még azt is megkérdezem Seantől, tudna-e tenni valamit a pengéért. Válasza után a lifthez megyek, le a tárgyalóba. A sporttáskám ott kell, legyen a fal mellett; gyorsan átöltözöm és a kilyuggatott ruháimat a kölcsön köpenybe csavarom. A kis batyut pedig átadom Seannak. Az est további részét a biológiával kapcsolatos ismereteim bővítésével töltöm, külön figyelmet szentelve a génmanipulációnak. Befészkelem magam a tárgyaló egyik kényelmes székébe, előveszem a kapott laptopot és nekilátok. Ezzel foglalatoskodom Pierre érkezéséig, vagy ha ő nem fut be, fél egyig. Hogy még odaérjek a találkozóra Drake-kel.
/Drake kérlek írj majd helyszínt, kérdeztem, de nem válaszoltál rá.../
KM /Bronxi állatkert/ 2008 Február 15. Péntek (kora este)
Hosszú percek teltek el azóta hogy utoljára tudomást vettem magamról. Csak sétáltam Bronx utcáin és emlékeztem. A régi időkön merengtem, amikor még minden egyszerű volt. Csak halvány emlékeim vannak emberi életemből, de néha hiányzik. Az egyszerűsége, tudatlan boldogsága miatt. Persze nincs az az isten hogy cseréljek, hogy még egyszer ember legyek. Még ha ez egyáltalán lehetséges is lenne. A halandó hírekben folyton azt szajkózzák, hogy a világ veszélyes... ha tudnák mennyire igazuk van. Természetfeletti erőmmel és képességeimmel is félek néha az utcákon. Féltem a bőröm. Mikor először jöttem New Yorkba, még csak holland telepesek éltek itt. Egy hatalmas hajón érkeztem, több száz kehellyel együtt. A mára már félig-meddig elfeledett Henry Hudson társaságában, akinek persze fogalma sem volt, ki vagy mi is vagyok tulajdonképpen. Igazság szerint akkor még nekem sem volt. De a négy hónapig tartó hajóút alatt megtanultam elvegyülni az emberek között és megtanultam ölés nélkül táplálkozni. Ha nem vagyok rákényszerítve talán még mindig végeznék az áldozataimmal. Persze még mindig előfordul néha, de azért igyekszem. Attól való félelmem, hogy az eltűnedező emberek gyanút keltenek béklyót raktak szomjúságomra. Néhány éve voltam még csak vámpír, még karmokat sem tudtam növeszteni. Az egyetlen amit addig felfedeztem magamból, hogy a látásomat könnyedén kiélesíthetem ha előtte iszok és van bennem némi vitae. Sikeresen megérkeztünk, Henry pedig első angolként lépett a majdani Bronx földjére. Olyan szép volt akkor minden. Néhány fakunyhót és rönkökből összeeszkábált falakon kívül mindenhol a vadon volt az úr. Azóta pedig... mocsok van mindenütt. Újabb ok, amiért megvetem hajdani fajtámat, az embert. Engem pedig elbűvölt a végeérhetetlen természet. Vad, megzabolázatlan erdők és mezők. Tele veszélyesebbnél veszélyesebb dolgokkal, de minderre visszaemlékezve mégis levonhatom a következtetést: megérte. Mikor először kóstoltam a bennszülöttek vérét... Elbűvölt a bőrük sötétje, ami annyival kívánatosabb volt, mint az én hófehér ábrázatom. Ők pedig féltek tőlem, de nem én voltam az első. Hamar megismerkedtem más vértestvérekkel. Fejemben egymást követték a jó és rossz emlékek. A szemeim elől hirtelen kiszakadtak az erdők, mezők, dombok és hegyek erőszakosan elényomultak a házak, az aszfalt és a mocsok ami azóta lett itt. A vadonba vágytam. Újra. Nem találom a helyem egy olyan dzsungelben, ahol az indák helyett kábelkötegek a fák helyett pedig tömör beton zárja el a Holdat. Megtorpantam. Még óráim vannak. Miért ne élvezhetném azt a kis természetes szigetet a kőházak között? Rohanni kezdtem. Vissza az állatkertbe. Ott nincsenek házak, ketrecek sem, az a néhány állat, amit itt tartanak jobbára ketrec nélkül rohangál a szabadban. Kicsit olyan mint a világ a városon kívül. Hirtelen hasított belém a felismerés, hogy miért is van itt Victor egyik búvóhelye. Hirtelen részvétet éreztem iránta. Együttéreztem vele és megértettem mi az amiről lemondott a pozíciójáért. Az életben maradás eszközét látja a főszolgabíró posztjában, így egy kis sziget maradt neki minden ami zöld. Órákat töltöttem el itt. Rohantam, mint az őrült, vagy mint az ostoba kisgyerek, aki bár semmit sem tud arról ami körülveszi, de önfeledt. Többször váltottam alakot, csak hogy közelebb érezzem magamhoz az erdőt. Recsegve húzódtak össze csontjaim, ahogy farkassá alakultam, éreztem azt a csiklandozó érzést, ahogy újabb és újabb ínszalagok és izomkötegek tapadnak a csontjaimhoz. Hús, ami nincs az emberben. Az elkorcsosult karjai és lábai nélkülözik az erőt. A nyers erőt és vele a szabadságot is. Bokrok, fák, bozótok között rohantam, s ha néha találkoztam egy állattal, csak vígan rámordultam. Apró rágcsálókat kergettem és élveztem ahogy karmom beléjük mar. Persze hagytam őket elfutni, mihez is kezdhetnék velük. De a vadászat öröme... az valami csodálatos. Éreztem a megfeszülő izmaimat, magamba szívtam a préda illatát, akár egy kilóméterről is. Ugyanakkor az állatok féltek tőlem, érezték hogy nem vagyok része a természetnek. Kitaszított vagyok, akinek csak annyi adatik meg, hogy érezhesse a látszatát annak, hogy ide tartozik. Pedig nem vagyok több, csak egy vendég. A kedvem elszállt, visszaalakultam, de a kíváncsiságomat csak néhány percig tartotta tétlenségben ez a hely. Denevérek röpködtek a fejem fölött. Mintha nem félnének annyira mint más állatok. Elmerengtem a hirtelen felbukkanó sejtéstől, hogy talán azért választották a denevért az első Gangrelek, mert kevésbé riadnak vissza tőlünk. Pillanatok alatt alakultam át denevérré. Imádom az érzést, ahogy a feszes bőrvégigfut a már apró szőrös testemen és lehetővé teszi, hogy meghódítsam az eget. Még soha nem alakultam át denevérek között. Figyeltem rájuk. Értem őket? Hallom? Ők értenek engem? Hogyan mozognak? Mellettük olyan esetlennek éreztem magam. Tanulmányoztam a mozgásukat, akár egy tudós egy őrbódéból. Eddig azt gondoltam, mindent tudok a denevér-alakról, ha gyorsan és könnyedén tudom formálni a testem az emberi és a denevér alak között. Most csodálkozva döbbentem rá, hogy ez nem igaz. Az ő mozgásuk sokkal természetesebb - ami nem utolsó, ha álcázni akarom magam - és sokkal könnyedebb - amit már csak azért is érdemes megfigyelnem, mert a mód, ahogy ők mozognak ügyesebbé és talán gyorsabbá teszi őket. De minden jónak vége szakad egyszer. Ideje indulnom. Egy ideig repülve haladtam, emberként gyorsan eltévedtem volna itt. Amint ismerősebb terepre értem óvatosan leszálltam és visszatértem eredeti formámba. A belváros felé indulok, mire odaérek valószínűleg Pierre is telefonál majd. Mindenesetr jót tett ez a kis kiruccanás...
A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a képesség hogy szembenézzünk a dolgokkal.
Ott állsz Az Elevenen Megnyúzottak Poklában, miközben az alvilág erői elkezdik kikezdeni a létezésedet. A Vascsászárnő birodalmának ezen része éledni látszik megérezte jelenlétedet, homokból és kődarabok kisebb förgetegéből egy alak sűrűsödik össze, groteszk karikatúrája a kínai néphiedelem ember testű sárkány fejű démonjainak. Homokförgeteges torkából csikorogva tör elő a hangok kórusa, miközben egyre közelebb ér hozzád, testetek között kisebb íveket húz a statikus elektromosság. Kacagás szerű hangot hallat a megtestesülés.
- Csapdába kerültél kárhozott, pedig a muzsikusok jót akartak neked csak nem voltak tisztában lényed valójával, és így az esszenciálisan tiszta zene lelkedet és porhüvelyedet a neki megfelelő helyre juttatta. Ha tiszta lélek lennél akkor most egy fényesebb és tisztább síkon pihennél de így lekerültél oda ahová számtalan lelket taszítottál. Mond mit ajánlasz fel a létezésed fejében, mit tudsz nyújtani nekem, hogy ne adjalak úrnőm kezére ?????
Pierre Lavoissier / Bela Lugosi Myriad Tech. Tárgyaló 2008 Február 15. Péntek 20.00 körül Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Norobu egy pillanatra elhúzza a száját, majd ismét megnézi a „bizonyítékokat”, kezdve a felvétellel, de most egy nagy kivetítőre kerül ki a jobb áttekinthetőség érdekében, valószínűleg egy háttér csapat már elkezdte feljavítani a kivehetőbb apróbb részletek érdekében, aztán a fej és a kézfejek kerülnek vizslatás alá. A végén rövid hümmögés.
- A fő célpont az árnyalak ebben azt hiszem egyet értünk, azt kellene kideríteni ki is Ő valójában. Persze a többieket sem szabad elfelejteni, ám ha csak őket kapcsoljuk le azzal az értelmi szerzőt megint futni hagyjuk. Medici kiesése eléggé meglepő és veszedelmes ellenfelet sejtet. Talán nem ártana Medici gyűrűjével Ms. Jane Resnick a Giovanni család szülöttjét meglátogatni, mivel Medici kiesésével valószínűleg Ő lép a helyébe, és talán éreztetni lehetne vele, hogy elődje lépései őt is a mélybe ránthatják, hacsak nem hajlandó együtt működni……
Beszéd közben szépen lefejti a gyűrűket a kézfejről és takaros kis „kupacba” rendezi.
- Közben Armin Nordin személyének más csatornákon keresztül nézünk utána. Valamint jut eszemben Brandon tárcájában az egyik névjegy pont Ms. Resnick-é volt, van még egy fura plasztikkártya amit egyenlőre nem tudunk mire vélni, mert több annál mint aminek mutatkozik, de egyenlőre őrzi a titkát. Van még valami hozzáfűznivalójuk uraim? Gondolom nem veszik sértésnek ha a fej és a kézfejek egyenlőre itt maradnak, természetesen nyugodtan dokumentálják őket, a gyűrűket meggyőzés céljából vihetik.
Pierre Lavoissier / Bela Lugosi / Drake Shan / Ophelia Saville /A leendő találkozóitokat egyeztessétek akár PM, akár email, akár az IC MEGBESZÉLÉSEK A MESE KAPCSÁN TOPICBAN, akár a DÜHÖNGŐBEN nekem teljesen mibóndegy csak egyeztessetek….. Nem fogok időbeosztó titkárt játszani számotokra, nyugodtan lehet esetlegesen előre tervezni és szervezni találkozót……/
Ophelia Saville Műveleti központ 22.00-23.00 között 2008 Február 15. Péntek Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Sean végigmér tetőtől talpig,majd aprókat hümment.
- Azt hiszem praktikusabb ha önnel tartok az alaksorba, mert gondolom nem csak a ruhákat leadni érkezett hozzánk, hanem valószínűleg más célja is van. Az pedig minden bizonnyal az alaksorba vezetné útját, ne tegyünk felesleges kitérőket.
Azzal a lift felé veszi az irányt kimért kényelmes lépésekkel, csak a liftben szólal meg újra.
- Pontosan mi is a Sirius csoport? Valószínűleg nem kerülte el a figyelmét most egy biztonságtechnikai cég vagy hívjuk biztonsági szolgálat irodaépületében van amit hívnak ahogy hívnak, ám ezt a céget a Sirius csoport „üzemelteti” és irányítja mint sok másikat a világ számos fontos pontját csak, hogy Tokio-t és Hon Kong-ot említsem. A csoportot még 2000-ben alapítottuk Európában azon belül is Magyarországon, Budapesten a fővárosban, amikor egy maroknyian függetlenítettük magunkat egy szakadár technokratától ki akkoriban Jaques Laplace-nak nevezte magát a külvilág számára. A függetlenedésünkhöz nagyban hozzájárult Mr. Lavoissier és Mr. Lugosi „barátainak” ténykedése Mr. Laplace vizein. Gondolom nem fog megorrolni ha közlöm, hogy Mr. Lavoissier jelenleg nem tartózkodik az épületben kora este távozott egy vendégével, ellenben a személyi titkára Mr. Nojobusi itt tartózkodik.
Közben a lift megérkezik az alsó szintekre, friss festék és bútor „illat” csapja meg az orrodat, a munkálatok úgy tűnik rohamos sebességgel haladnak, legalábbis a kamerák már a helyükön vannak.
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
KM,LugosiMyriad Tech. Tárgyaló 2008 Február 15. Péntek 20.00 körül Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Megjön Béla.Szokásos kedves modorát ismét nem hagyta el a száguldozás közben.Kb akkkora csomagot kapott mint én.A tartalma is hasonló.Csak épp ebben kezek vannak.Ismerős kézfejek.Ha jól emlékszem vissza a tegnap estére akkor ezek itt bizony Medici kezei.A gyűrűk az ővének tünnek ,de vajon a kéz is?Ha igen akkor valaki nagyon gyorsan kapta ki a csata sorból.Ráadásul tud rólam is és Béláról is.Ez aggasztó.Norobu újra megnézi a felvételt ezúttal egy kivetítőn.A felvétel minősége már sokkal jobb mint a kis képernyőn.A MT-nél azért ezen nem is csodálkozom.Norobu válasza azonban nem teljesen egyezik az én meglátásaimmal.Ezt szóvá is teszem. -Norobu szan miből gondolja,hogy az Árny a kulcsfigura ebben a játszmában?Roppant bosszantó persze,hogy nem ismerjük a kilétét,de a ami itt előadódik abból nekem inkább az szűrődik le ,hogy Kamarilla szimpatizáns.Ha ellenséges ügynök akkor ez az egész sokkal mélyebbre nyúlik és igen kis eséllyel tudjuk kideríteni a kilétét.-beszéd közben a visszatekerrem a felvételt oda ahol az árny beszél.Armin Nordin végső halála nem változta semmi akik itt vagyunk mindannyian tudjuk, hogy New York visszafoglalásának fő érdemei valójában nem Brian LeBlanc Herceghez köthetők bármennyire is ezt sugallja és érvényesíti a Kamrilla Belső Köre. LeBlanc sem volt tétlen a hadműveletek során ám a mostani hercegi posztját a régi tradicionális gazdasági befolyásának valamit annak, hogy az ostrom során ügyesen tüntette el az esélyes riválisait gátlástalanul minden féle könyörületet mellőzve. Nagy valószínűséggel köze volt Armin Nordin merényletéhez is hiszen Nordin eséllyel szállt volna ringbe a hercegi posztért, de már akkor sejtettünk valamit azért indítottuk el ezt a roppant veszélyes játszmát mi mostanra kezd beérni Nordin már a múlté viszont a mentora és a támogatói nem vesztek el és sokaknak szálka a szemében LeBlanc. Elég legyen a síránkozásból nem azért éltük meg a korunkat valamit hajtottuk cél közelbe a tervet, hogy most nekiálljatok sírós véneket játszani. LeBlanc Herceg csúnyán elszámította magát amikor kisemmizte a többi érdekcsoportot kik segítették a város visszafoglalását és csak a közeli talpnyalóinak osztott területeket, most orvosoljuk ezt a „sérelmet”. Giuseppe minden rendben van a preparált fegyver és lőszerszállítmányokkal a szabbat rohamalakulatoknak ?- Kitűnő, kitűnő Gino szedd össze magad már csak pár hét és bebizonyítjuk a Belső Körnek, hogy LeBlanc gyengekezű vezetésre alkalmatlan HercegAz elhangzottakkal igyekszem alátámasztani érveimet. Véleményem szerint elsődlegesen létfontosságú,hogy elég információt gyűjtsünk össze Armin Nordinról illetve arról kik állhatnak mögötte.Ezenkívül itt van Gino Campare/Carmella Padovano itt is utána kéne nézni a dolgoknak az elhangzottak ismét az ex-Kamarillásságot támasztják alá.Ráadásul nem utcai vámpírokról beszélünk hanem a felsőbb ligából valakiről.Esetleg a Lady szintjén valaki többet tudhat az illetőről.Ha ezek ketten megvannak akkor megtudhatjuk azt is ki az Árny.Ezek nyilván nem két napja tervezik ezt a csapást és az elhangzottakból arra következtettek nem is egy évtizede van közük egymáshoz. -Kitérve Medicire kinek lehet érdeke a halála?Az öt felvételen szereplőnek nem hiszem.Kövezzenek meg ,de van egy olyan érzésem a hatalmon lévőknek hasznosabb ha Mr.Medici eltünik a képből.Ha a nekem küldött üzenet-"ha békét akarsz készülj a háborúra"- nem megtévesztésnek szánták akkor ez megintcsak egy kiindulási pont lehet.Ráadásul azt se tudjuk ,hogy a kezek az ő kezei-e?Az ékszerek pótolhatóak és ráadásul szándékunkban áll vissza is juttatni őket. Megint előadtam egy nagy monológot.Régebben nem volt ez jellemző rám.Aztán eszembe jut még valami vagy inkább valaki.Viszont erre a kérdésre csak Norobu tud választ adni,ha tud. Norobu szan, Ryen arkhón hollétéről van tudomása?Van egy olyan tippem esetleg lenne válasza néhány dologra ami itt és a felvételen elhangzott
KM, Pierre /Myriad Tech Tárgyaló/ 2008 Február 15. Péntek
-Nocsak, milyen szokatlanul bőbeszédű vagy ma, Pierre.- Mondom mosolyogva. -De így igaz.- Fordulok Norobu felé. -Már akkor erre a következtetésre jutottunk, miután először visszanéztük a felvételeket. Ebből következőleg a helyi előkelőségek nyilván ismerik mindegyik "szereplőt". Ezért jó ötletnek tartom a -most már- elsőszülött Giovanni meglátogatását. Apropó, hol található most az a névjegy, kedves Norobu? Újra Pierre felé fordulok. -Mielőtt becsörtetünk a porcelánboltba, úgy emlékszem, mintha megbeszélt találkozóid lennének. Szívesen elkísérnélek, mégha Tremere is az illető. -Az utóbbi megállapítás nem nélkülöz minden gúnyt. -Nem ártana végre megismerkednem a helyi populációval. -Tisztelt Norobu, egyet kell értsek Pierre barátommal abban, hogy még nem nyert teljes bizonyítást az, hogy ezek a kézfejek valóban Medici tulajdonát képezték egykor. Milyen bizonyossággal lehet ezt megállapítani az itteni technológiával? Nem ártana bizonyosságot szereznünk, mielőtt a hölgyet meglátogatjuk. Már majdnem kifogytam a mondanivalóból, mikor felötlött bennem valami. -Jut eszembe, már többször jártam a Broadway East New York Metró csomópont környékén, és furcsa dolgokat rebesgetnek. Például, hogy oda, mármint az alagutakba még a Nosferatuk sem mernek lemenni, valami ismeretlen rémség miatt. Talán nincs köze az egészhez, de talán van. Kedves Norobu, esetleg hallott ezekről a pletykákról? Ha nem esetleg érdemes lenne a helyi Nosferatuknál utánaérdeklődni. Pierre, mi a véleményed? Akár meg is látogathatnánk Drake-el a környéket.
Pierre Lavoissier / Bela Lugosi Myriad Tech. Tárgyaló 2008 Február 15. Péntek 20.00 körül Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
A tárgyaló asztal szélén pihennek a levágott kézfejek, most már egy puha nedvszívó törölköző van alattuk szinte észre sem vettétek a személyzet kiszolgálást miközben beszéltetek. Ahol távozik a kézfejekből a tartósító anyag és megszáradnak, ott foltokban elkezd ráncosodni és látványosan öregedni a holt hús, egy nagyon öreg nagyon összeaszott bőrfelületté alakul vissza. Norobu csendben álldogál egy darabig majd mikor észreveszi a változást a bal kézfejet visszarakja a „akváriumba” a jobbot pedig egy „benedvesített” törölközőbe csavarja mellé tolja a gyűrűket és az asztal túloldaláról elhoz egy rendkívül elegáns névjegyet és lerakja a kupacok mellé valószínűleg Ms. Jane Resnick-é. A kártya nem papírból és nem is műanyagból van, hanem így ránézésre roppant finom és elegáns ötvösmunkának tűnik fémből, lekerekített szélek és finom gravírozás jellemzi minimális kristály feltéttel az egyik sarokban a céglogó körül. Ténykedése végével visszasétál a tárgyaló asztal túlvégére, majd leül, valamit japánul mond, mire egy kivetített színes holografikus gömb jelenik meg előtte, a gömb felületén japán írásjelek és szimbólumok kavarognak örvénylenek. A következő pillanatban Norobu homlokán felnyílik egy harmadik szem és fényes fénycsóva kíséretében összekapcsolódik a gömbbel. Rövid ideig lehettek szemtanúi a furcsa jelenségnek aztán Norobu harmadik szeme lecsukódik és a gömb is elenyészik. /Technikai megjegyzés erről a jelenségről nem fogtok senkinek sem beszélni, egymás közt kitárgyalhatjátok, ám nem éreztek késztetést arra, hogy bárki mással megosszátok eme tudásotokat és emléketeket. Az összes ezzel kapcsolatos tudást emléket csak Célszám: 9 és 5 Siker esetében nyerhető ki az elmétekből bármilyen elmemanipulációval úgy mint Feledékeny Elme, Telepátia, Tudat Szféra stb./
- Akkor nézzük szépen sorjában a dolgokat akár visszafelé is. Broadway East New York Metró csomópont érdekes hely és hátborzongató is úgy mint a Klub Infernó, magukra bízom mit kezdenek a jelenséggel. Ryen Arkhón leereszkedett a Mélységbe és ezt most szó szerint értem, nem tudom mikor tér vissza pontosan, ám nem szeretném indokolatlanul felvenni vele jelen helyzetében a kapcsolatot, ám mihelyst visszatért azonnal meglátogatja önöket a Műveleti Központban /Továbbiakban MK, a Myriad Tech pedig MT/. Akkor nézzük a kialakult helyzetet abban valószínűleg mindannyian egyet értünk, hogy a városban a jelenlegi helyzet igencsak ingatag, most már biztosak lehetünk benne, hogy egy Szabbat ostrom elébe nézünk, ami valószínűleg kudarcra van ítélve, ám az ostrom káoszában egy érdekcsoport megpróbálja majd letaszítani a trónjáról Brian LeBlanc Herceget és a támogatóit vagy ellehetetleníteni vagy eltüntetni az útból. Igen nem most kezdték meg a készülődést valószínűleg a csapda már rögtön a város visszafoglalása és Brian LeBlanc Hercegé nyilvánítása után elkezdett készülni. Valószínűleg, hogy a Herceg által adott bálon tetőzne amin az Ítélethozó is jelen lesz. Engedték beszivárogni a Szabbatot a városba és kerülő utakon fel is fegyverzik őket, a preparált lőszerek nem sok jót jelenthetnek, ám a terv kiagyalóinak valószínűleg van egy tervük a szabbatok elgáncsolására is miután elvégeztették velük a piszkos munkát. Ha tetszik ha nem többet kell megtudnunk a csoportról bizonyítékok kellenek a vádak mellé és ezt csak egy beépített ember által szerezhetjük meg. Keressék fel Ms. Jane Resnick-et és vegyék rá az együttműködésre, közöljék vele, hogy követeljen részt Mr. Medici után a piszkos vállalkozásban az összeesküvőknél, ám nekünk kell dolgozzon a mi téglánk lesz, ha nem vállalja finoman utaljanak rá, hogy a Herceg nem szereti az árulókat és a Giovanni család hírnevének sem tenne jót a mostani fiaskó. Kezdetnek meggyőzés képen vigyék el neki a gyűrűket és fivére jobb kézfejét. A bal kézfejet pedig adják át vizsgálatra Ms. Saville-nek. Ha feltérképezzük az összeesküvők hálózatának nagy részét akkor megkaphatják a legöregebb „árulók” vérét teljes egészében elemészthetik őket csak, hogy egy kis példát mutassunk és mellette természetesen egy kicsit nőjön a hírnevük a városban. Azt hiszem lesz még itt elég dolgunk. Egyébként Uraim jelenleg nincs hivatalos állásfoglalás a Belső Kör részéről, hogy a jelenlegi Herceget támogatnák vagy csendben szemet hunynának egy „csendes” puccs és trónfosztás felett. Két dolog lebegjen a szemük előtt cselekvés közben a városnak Kamrilla kézen kell maradnia miközben a jelenlegi instabil helyzet megszilárdul, valamint az Ítélethozót nem érheti semmiféle atrocitás a látogatása alatt. Lavírozzanak tetszésük szerint ha úgy érzik akár a jelenlegi Herceget is megbuktathatják akkor az „árulók” írják a történelmet és természetesen a jelenlegi Herceg ellenálló belső köréből kapják meg az ős öreg vért a „legádázabb” változás ellen állók soraiból. Üdvözlöm önöket a ígéret földjén a lehetőségek hazájában. A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
KM /Edzőterem/ 2008 Február 15. Csütörtök-Péntek (hajnal) Telő Hold
Mélyen elgondolkodva nézek rá. - Vagyis győzzem le... hát a sors nem túl segítőkész s a létem elpusztítására szánt lény sem épp barátságos de megoldom..ahogy oly sok mindent már - keményedik meg a hangom és a kétségbeesést felváltja az elszántság. " Bűntess bátran s majd belátod hogy rossz testvérrel kezdtél ki! Hagyod hogy együttműködjek vagy kifárasztalak.." - ígérem gondolatban a lénynek. Majd Norobura nézek. - Értem..s sajnálom ha hiába zavartam meg a nyugalmát..s most mégis további szívességet kérnék..- mosolyodom el kis fintorral. - Közeleg a hajnal s reménytelen visszajutnom a szállásomra..ha lenne egy szabad fénymentes zug ahol meghúzhatnám magam.. megköszönném Uram ! - mondom udvariasan.
Cynthia Moron /Edzőterem/ 2008 Február 15. Csütörtök-Péntek (hajnal) Telő Hold
Norobu csak egy aprót biccent, majd elindul visszafelé a meditációs zug irányába. Odabent a zene lágyan hullámzik, ám a jelenség egy kicsit hátborzongató, a zenészek és Marcus alakja kísértetiesen áttetsző és mintha a légmozgásra is vibrálna. A zene dallamai alól mintha egy hosszú alagút túl-végéről, homokvihar hangjai érkeznének és mintha a kísértet alakok körül is fantom homokörvény kavarogna.
- A napközbeni menedékhelyükre Fukiko kisasszony elkalauzolja önöket, ha visszatértek a Homályzónából. Nem tudom valójában milyen kapcsolatban van Mr. Williamssal ám Ő több annál mint aminek látszik. A több nem is jó kifejezés inkább a más mint aminek tűnik. És most ha megbocsájt akkor magukra hagyom önöket mivel még össze kell készülődjek egy reggeli üzleti kávézáshoz.
KM,Lugosi,(Myriad Tech Tárgyaló) 2008 Február 15. Péntek 20.00 körül Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
A tárgyalóban minimális változások történtek.A személyzet kendőre helyezi a levágott alkatrészeket.Norobu valahonnan elővarázsol egy névjegykártyát.Elénk tolja -Ms.Jane Resnick-áll rajta.Mond valamit japánul,következő pillantban egy hologömb-vagy mifene-jelenik meg az asztal fölött.Rövid ideig szemléli majd megszünik és elemzésbe kezd.Összefoglalója és tájékoztatása velős.A hócipőm eldurran menten.Szervezzük be Giovanni utódját.Derítsük fel,biztosítsuk a zavartalanságot stb.Nem vagyok boldog.Lugosira nézek lesem a reakcióit.Mi döntsünk afelől ,hogy a herceg maradjon-e a poziciójában.Beszarás. Bélára nézek.-Ez a metrocsomópont ,hogy is kapcsolódik az ügyhöz?Mindamellett abban igazad van ,hogy rengeteg a tennivalóm még ma.Azt hiszem holnapra össze kellene hozni egy találkozót a teljes csapatnak.Ott tartunk,hogy csak és kizárólag együtt tevékenykedve,vagy legalábbis tudva a mások tevékenységéről lehet megoldani.Holnapig áttudjuk gondolni ezt a dolgot.Van kedved velem tartani Béla addig is agyalhatunk.
KM „Edzőterem” 2008 Február 15. Csütörtök-Péntek (hajnal) Telő Hold
Az entitás felajánlotta,hogy talán megúszhatom egy kis csereüzlettel az örök kárhozatot ezen a létsíkon. Nincs ínyemre a sivatag na meg persze a poklot mind máshogy képzeljük el, én személy szerint tűzzel és démonok hadával akik sorban állnak csak azért,hogy belőlem szakítsanak ki egy darabot. A sötét erőket szolgálom, de nem szeretnék a "munkaadóim" karmai között megismerni a kínok kínjait. Tehát egy kis merengés után az előttem álló szellemlénnyel megosztom az elképzelésem. -Nagyuram, volna egy mód hogy elintézzük a felmerült problémát. Majd egy lépést teszek egy kicsit közelebb lépvén a lényhez. (A beszélgetés során felvetem,hogy a lelkem árúba bocsájtása lenne a megoldás. Kért hatalmak : Őserő 1 (1), Szívósság 1 (1) , Gyorsaság 1 (1) , Ördög szószólója 5. maradék 2 pont talonban, na és persze a békés visszatérés a legfőbb cél)
[ Módosítva p febr 19 2010, 11:36 ] A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden. Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
KM /Műveleti központ 22.00-23.00 között/ 2008. Február 15. Péntek Telő Hold Első Negyed /Növekedni fog Újhold 23./
Sean úgy dönt, csatlakozik, némán jön velem a liftig, ahol aztán válaszol a kérdésemre. A felvonó csillogó ajtaját nézve merengek. Hong Kong? Ismét ez a város, most ezzel a Sirius csoporttal kapcsolatban… És a közös múlt Pierrel. Érdekes. Aztán felhúzom a szemöldököm. - Miből gondolja, hogy Mr. Lavoissier holléte fontos lenne számomra? – a kérdés félig-meddig költői. Igaz, eléggé nyilvánvaló, hogy nem körbesétálni jöttem, de akkor is; kétlem, hogy Sean „véletlenül ráhibázott” volna. Végül a lift megáll, az ajtaja hangtalanul kinyílik. A folyosón a frissen festett falak és a nem rég vásárolt bútorok aromája keveredik, megteremtve azt a jellegzetes „új-illatot”. Kissé odébb az egyik ajtó fölött kamera figyeli az érkezőket, jelen esetben minket. - Akkor megyek és átöltözök – nézek Seanra, majd a tárgyaló felé veszem az irányt. A táskából kiveszem a váltás ruhámat és hamar készen is vagyok. Manapság már nem olyan hosszadalmas dolog átöltözni, mint egykor volt. A lyukacsos ruhákat becsomagolom a köpenybe és visszatérek Seanhoz. - Még egyszer köszönöm. És mielőtt elmegy, lesz itt más is a számítógépes felszerelésen kívül? Tudja, valami labor féle? – jó lenne elkerülni a maihoz hasonló eseteket; semmi szükségem arra, hogy újabb mutáns szörnyek támadjanak meg bárkit.