Ez a ismeretlenbe vesző figura a külvárosban és az iparnegyedben tanyázik. Az arcát senki sem látta még csuklyát hord és egy high-tec tükröző szemüveget visel a csuklya árnyéka meg jótékony homályba rejti az arc többi részét. Kedvenc viselete a fekete és sötét vagy sakálszürke gyakoló nadrág, desszantbakancs, sokzsebes csuklyás dzseki. Erős száraz kézfogása van hozzá rekedt mély hang társul. Ha high-tech elektronikára finommechanikára vagy számítástechnikai cuccra van szükséged öt kell megtalálnod (rossz nyelvek szerint uj generációs fegyverekkel is kereskedik). A semmiből tünt fel New Yorkban és hamar jó kis területet hasitott ki magának a feketepiacon érdekessége hogy nem türi hogy a bandák vagy bármilyen gengszterek zaklassák a klienseit ha valakiröl kiderül hogy Eyehez tart jobb ha nem cseszekszik vele senki. Egyes rémtörténetek szerint Eye saját kezüleg intézi el azokat akik a klienseit zaklatják vagy megkárosítják.
Auraérzet: Élénk, Miriádnyi szikra, Világoskék, Sötétzöld. Veszélyesség: 8 (10-es skálán), de hazai terepen elérheti a 10-et is. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Alex Williams / Alexander Vasziljevics Szjermenkov (Öreg Malkavita)
Negyvenes évei közepén járó, jó megjelenésű férfi. Magas, jóképű, férfias. Arca tagadhatatlanul orosz vonásokkal van tarkítva, mandula alakú, fekete szemek, szőke haj, mely helyenként már őszbe csavarodott. Fenséges mozgása van, mintha ő lenne a király, vagy a miniszterelnök, vagy bármi más, ami hatalommal rendelkezik. Sokáig nem tudták megfejteni, mi baja lehet. Az ő idejében még nem foglalkoztak az ilyen problémákkal. Egyszerűen őrültnek minősítették, mert sorra gyilkolta a cár embereit, majd magát a cárevicset is meg akarta ölni, mondván hogy így a helyébe tud lépni. Mindig elegáns. Fürkész tekinetét sunyin kapkodja jobbra-balra, mintha arra várna, hogy megváltja a világot, de legalábbis megüresedik számára egy hely a vezető réteg köreiben.
Auraérzet: Sápadt, Sötétzöld, Zöld, Sötétkék Veszélyesség: 6 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
170 cm magas, hosszú, fekete hajú és sötétzöld szemű nő. Öltözködésében a kényelem a legfőbb szempont. Sportcipő, nadrág, póló az általános viselete, a laborbeli munkához ez tökéletesen megfelelő. Eddigi létét főleg ismeretszerzéssel töltötte, nagyrészt természettudományokkal foglalkozott. A mai napig úgy véli, bárkitől tanulhat valami újat, éppen ezért igyekszik nyitott szemmel járni az éjszakát. Nyugodt természetű, a hatalmi harcokba és a csetepatékba igyekszik nem beleártani magát.
Auraérzet : sápadt, Veszélyesség : 4 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Az Árnyékháboruk New Yorkban kronikához a karaktereket a VAMPIRE THE MASQUERADE (VÁMPÍROK BÁLJA) RPG könyv karakteralkotási szabályai szerint kell elkészíteni vámpír karakter esetében. Halandó karakter elkészítésénél a THE VAMPIRE PLAYERS GUIDE szabályai az írányadóak. A kész karaktereket utána nekem kell megküldjétek privátban vagy az email cimemre, ide a topicba csak a karakter külső leírása valamint a viselkedése kerül be esetleg a híressége vagy hírhedsége.
Ui Akik nem ismernék a VÁMPÍROK BÁLJA karakteralkotási szabályait azok nyugodt szívvel keressenek meg karakterötletükkel és együt elkészítjük a karaktert, hogy részt tudjanak venni a kronikában. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Tisztelt játékosok a kronikában a karakteralkotás folyamán az alábbi megszorítások érvényben vannak ezen kivül a szabályok keretein belül bármit lehet. Az Előnyök közül nem választható a Köthetelen és a Rejtett Diablerei. Az előnyök mellé hátrányokat minden esetben a MESÉLŐ választ kivéve ha a karakteralkotás során a játékos a szabadon elkölthető pontokból tehermentesíti az előnyeit. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
50-es éveit taposó kellemes megjelenésü jó kondicíóban lévő uriember. Inkább egy nyugalmazott katonatisztnek nézné az ember mint a New Yorki Müegyetem professzorának. Enyhén szögletes fején rövidre nyírt acélszöke haj keretezi arcát, szinte mindig finoman mosolyog, megnyerő tekintettel rendelkezik. Alacsony termetü a férfiak között, 170 cm viszont korához képest nagyon jol tartja magát, reggelente (hajnalban) kocogni szokott az egyetem területén hébe, hoba. Kedveli a kényelmes turacipőket a lenvászon nadrágokat és ingeket, sportgarbot hord általában. Télidőben a ruhatárát turázos és hegymászos polár ruhákkal egészíti ki. Független tanácsadója több technikai konzorciumnak az egyetemi oktatás mellet. Szakiránya a félautomata és automata robotrendszerek.
Auraérzet: Élénk, Élesen szikrázó, Világoskék, Levendula. Veszélyesség: nincs adat. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Victor valószinüleg skot ösökkel büszkélkedhet és valószinűleg skociából vándorolt be az államokba bár erröl most már senki sem tud semmit. Hüvös néma precízitással végzi seriffi teendőit Brian LeBlanc herceg számára. Tekintélyt parancsoló elegáns megjelenésű idösebb férfi benyomását kelti viszafogott öltönyeiben és kényelmes cipőiben. Inkább tünik dörzsölt ügyes koros üzletembernek mint itéletvégrehajtónak. Amikor a város szegényebb részeiben akad dolga hátrahagyja elegáns öltönyeit és inkább egy ír dokkmunkásra hasonlít. Tökéletes alattvalója a hercegnek a hagyományokat és törvényeket keményen betartattja számára a törvény feljebbvaló mint a származás "A törvény elött mindenki egyenlő nincsenek kiváltságok" szokta mondogatni szelíd mosollyal miközben az elsőszülöttek vagy a herceg elé viszi a törvénysértöt legyen az utólsó senkiházi vagy a Ventruek elsőszülöttje. A herceg és a törvény szolgája.
Auraérzet: Sápadt, Világoskék, Levendula, Zöld Veszélyesség: 7 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Huszas éveinek erősen az elején járó, jó kiállású fiatalember. Keverék vére miatt nem látszik rajta, hogy zsidó. Bőre sápadt, fakó, ennek ellenére minden gyanú felett áll. Egy igazi átváltozó művész. Néha elegáns, máskor hanyagul laza, attól függően, hogy a környezet mit kíván. Egy valódi kaméleon, aki szinte bárhová be tud olvadni. Éjszakai életforma, a bároktól a got bulikig az elegáns megnyitókon át bárhol megtalálható. Fekete haja, hozzá fekete szeme igencsak titokzatossá és félelmetessé teszik, főként hogy hófehérré fakult bőre mindezt erősen kihangsúlyozza. Viszonylag magas, nagyjából 180cm, kisportolt alkat. Ellenben csendes, az a fajta, aki inkább hallgat, de azt nagyon szívesen. Könnyen elvegyül a társaságban, hiszen akár a felső tízezernek, akár az alkoholfüggő fiatalságnak szüksége van néha egy "lelki szemetesre". De mindig éber, mindig figyel és fülel. Sosem lehet tudni, honnan jön egy értékes információ.
Auraérzet: Levendula, Világoskék, Világoszöld, mindez halandókra jellemző élénkséggel Veszélyesség: 4 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Ez a Iszonyat a természetfelleti lények abszólult kicsavarodott groteszk megjelenése, a többi iszonyattal ellentétben nem tombol és pusztít esztelenül a városban hanem a háttérböl meghuzódva precíz sebészi csapásokkal pusztítja a legerősebb farkasfattyakat és vértestvéreket legyenek azok a kamarilla vagy szabbat tagjai csak erős ellenfelekre csap le ugy tünik mintha sportot üzne a vadászatból. Éjszakánként óriási 3.5 máteres éjfekete harcifarkas alakban csap le áldozataira. A város megmarad nagy hatalommal rendelkező vértestvérei és farkasfattyai félelemel tekintenek a hátuk mögé nehogy ök legyenek a következök. Senki sem sejti mi lehet a halandó megjelenése és milyen befolyással rendelkezik a halandók társadalmában félelmetes ellenfél. Városi legendák szerint a kiszemelt prédának fekete orchideát küld, hogy jelezze megkezdődött a vadászat.
Auraérzet: Sápadt, Hipnotikusan örvénylő, Fekete, Zöld, Vörös. Veszélyesség: 10+ Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Orosz festőművész, a középkor maradványa. Életét arra tette fel, hogy újabb és újabb tehetségeket ölel klánjuk tagjai közé. Egészen addig, amíg egy nagy hibát el nem követett, bár ez a hiba adta utána lénye értelmét. Idősebb, negyvenes éveiben járó férfi, feltűnően jó kiállású, csak kissé furcsa, mind a viselkedése, mind a gondolkodása. Persze ezt betudják annak, hogy színész, ugyanis időközben pályát módosított. Jó fizikumú és bölcs, de nem eléggé ahhoz, hogy egy Gangrel kölyköt kezelni tudjon. Ez kishíján mindkettejük életébe került már egy párszor. Könyörtelen vadász, de arany szíve van, ha megkedvelt valakit. Az illető szerencsés, mert egy befolyásos Öreg támogatását nyeri el ezzel a keggyel.
Auraérzet: az általános árnyalat sápadt Veszélyesség: 7 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Jól fésült bankár, harmincas éveinek közepén. Sportos, kellemes megjelenésű. Markáns arcát jellegzetessé teszi acélkék szeme és mindig hátrafésült fekete haja. Aki találkozik vele, állandóan csak öltönyben, aktatáskával láthatja. Magas, nagyjából 190centi. Gyakran forgolódik a Times Square-en, itt lehet talán a legtöbbet látni. Talán azért, mert itt van a bankja a National Money Safe, ami pár száz éves múltra tekint vissza, de mindenki csak annyit tud, hogy családi vállalkozás. Senki nem is sejti, hogy a legöregebb George Harvey ugyanaz az volt, aki napjainkban mosolyog elégedetten az ügyfeleire. Az egyébként korrekt üzletember kimondottan korrekt az éjszakában is. Ha megígér valamit, az szent és sérthetetlen. De ha valaki megszegi vele szemben a szavát, azzal kegyetlenül elbánik. Kapcsolatai révén messzire nyúlik a keze.
Auraérzet: Sápadt, Levendula, Világoszöld, Lila Veszélyesség: 8 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Ha kilép a liftből, biztosan utána fordul az összes férfi. Hosszú combok, tökéletes alak, elegáns mozgás. Derékig érő szőke haj, égkék szemek, nyílt, mégis kemény tekintet, elegáns megjelenés. Nagyjából 180 cm tiszta gyönyörűség. A Bíróságon ő az ász. A legjobb ügyész, akit csak ismernek Amerikában. Első ránézésre huszonötnek tűnik. Valójában több, mint kétszáz éves. Szeretőinek száma majdnem eléri korát. Könyörtelen és szívtelen. Nem ismeri a kegyelem szót sem a bíróságon, sem azon kívül. Ennek ellenére tisztességes játékos, de nem kifizetődő ellenséges viszonyba kerülni vele. Könnyen kerülhet az illető életébe.
Auraérzet: Sápadt, Vörös, Mélyvörös, Világoszöld Veszélyesség: 9 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Elisabeth McGarney / Yelizaveta Ivanovna Melenkov (Malkavita Ifjú)
Magas, karcsú, törékeny alkat. Igazi balerina. Mozgása kecses, akrobatikus. Nagyjából 180-185 cm magas. Arca oroszos vonásokat rejt, pedig neve,amit használ, amerikai csengésű, de ezt ki lehet magyarázni mondjuk eszkimó és skót ősökkel. Nehezen alkalmazkodik a világhoz és ez látszik is rajta. Maga sem érti, mi történik körülötte. Egy saját világban él, ahová senkit nem enged be. Sötét, majdnem fekete haja bár derekáig ér, a tánc miatt állandóan kontyban hordja. Mandulavágású, fekete szemei inkább mongol, mint eszkimó ősökre utalnak, de szerencsére senki nem kérdezte származását, bár ha megtették volna is csak ugyanazt hajtaná: "Nem tudom." Jó lelkű, segítőkész lény. Elisabeth legalábbis. Yelizaveta egy közveszélyes elmebeteg. Gyilkos, aki nem retten el semmitől. A szerencséd csak azon múlik, melyikükkel találkozol.
Auraérzet: Sápadt, Kevert, váltakozó színek, Rózsaszín, Világoskék, Cinóber / Vörös, Lila, Fekete Veszélyesség: 5 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Magas, szőke, vonzó nő, első ránézésre húsz év körülinek saccolná bárki. Elegáns és vonzó. Acélkék szemei norvég beütésre utalnak. Bár a neve is észak-európai, igazán senki nem tudja, honnan származik. Minden vértestvér tudja, hogy érdemes vele jóban lenni a kapcsolatai miatt. Éppen azért, mert visszahúzódó természet, nem szúr szemet senkinek. Viszont ha úgy alakul, kegyetlen gyilkos ő is. És mikor alakul úgy? Ha felbosszantják, keresztbe tesznek neki, gátolják a céljai elérésében. Ilyenkor nem ismer szánalmat, végez azzal, aki az útjában áll.
Auraérzet: Sápadt, Világoskék, Levendula Veszélyesség: 5 Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt