Fórumok
Oldal:   <<      
Moderátorok: Afron el Shored, Filio Mortale
Szerző Üzenet
Filio Mortale
sze aug 11 2010, 09:50

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45
Üzenetek: 1738
Zaethus írta ...

A Koldunizmus egy mágia forma akár csak a Taumaturgia,de ha Diablerizálsz egy Tzimisce Koldunt akkor a tudás átszállhat rád?. Most a Szív vérére gondolok.....amivel Ismereteket is elvehetsz. A Koldunizmust tanulnád ez által mint Ismeret.
Ha ez az Ismeret a birtokodban van....(PL:2-3 szinten) akkor ez jelentheti azt,hogy nem kell tanár a mágia tanuláshoz?
Vagy mondjuk a Koldunizmus mágia 2-3 szintje fölött már feltétlen szükséges a Mentor.
Normális esetben 10TP feltételében tanulható,de én a Diablerie második szintjére gondolok, mint ismeret által való diszciplina.

Filio, várom,hogy a földbe döngölj

Sírj sír kismadár zokogj patakokban az RPG.hu-n jó nézni de aztán jó emberekre hallgass mert ha az agyhalott hülye pöcsök tanácsát fogadod meg akkor víged van.

A Taumaturgia "Vérmágia" "hosszú tanulóévek alatt lehet megtanulni" nem kimondottan diszciplínák a mágia elkorcsosult vadhajtásai amit a Tremerek hoztak heremetikus múltjukból valamint más klánoknál az elkorcsosult verbéna sámán múlt maradványai esetleg halál kultuszok és papságuk hatásai ERGO egyfajta TUDOMÁNY mentálisan tanulni kell diablerivel ki....ttul nem lehet hozzájutni és igen kell TANÍTÓMESTER de el lehet olvasni a alapkönyves taumaturgiát és lehet gondolkozni elmélkedni.

Még valami kérdés ? Nyomi.....

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.

H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére
Weboldal
Zaethus
cs aug 12 2010, 01:56

Regisztrált tag #5
Regisztrált: cs jan 22 2009, 09:13
Üzenetek: 190
Kösz a felvilágosítást DAGI!!!!

A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden.
Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Vissza az elejére
Filio Mortale
szo aug 14 2010, 10:53

Regisztrált tag #2
Zaethus írta ...

Kösz a felvilágosítást DAGI!!!!

Jégcsákány

Még mindig jobb daginak lenni mint NYOMINAK

Más

Késő estig bezárólag írok reményeim szerint Valamint akinek van szabad Tapasztalati Pontja az fejlődjön mert az elkövetkező éjszakák minden téren óriási kíhívásokat tartogatnak, az AKTÍVAN használt képességeket korlátozások nélkül lehet fejleszteni a többit itt vagy mailban vagy PM-ben meg lehet tárgyalni......

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Thot
szo aug 14 2010, 11:59

Regisztrált tag #3
Regisztrált: sze jan 21 2009, 12:49
Üzenetek: 169
Akkor ha jól tudom nekem van 12. Szeretném helyismeretemet, lopakodásom és közelharcomat egy ponttal növelni.

A bátorság nem a félelem hiánya, hanem a képesség hogy szembenézzünk a dolgokkal.
Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
szo aug 14 2010, 02:01

Regisztrált tag #2
Ave

Tapasztalati pontok:

Cynthia Moron: 21
Ophelia Saville: 17
Valerine Rose: 2

Dark Shane: 12 (-10) akt. TP. 2
Pierre Lavoissier: 9
Marcus Williams: 3
Dr. Lugosi Béla: 2

[ Módosítva szo aug 14 2010, 02:07 ]

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Valerie Rose
szo aug 14 2010, 03:40

Regisztrált tag #27
Regisztrált: k aug 25 2009, 07:29
Üzenetek: 185
wow

....a nő oda nyújtotta neki vérző karját és ő magába szívta a mérget - a mérget ami csak azért szabadította meg, hogy egy sokkal sötétebb világhoz láncolja. Ivott és gyűlölte a nőt. Aztán megköszönte neki.
-------
- Óvakodj hát vámpír vérét fogyasztani, mert általa szabadságod csappan meg, s báb leszel csupán. Báb mely életét is feláldozná a láncot tartó kézért. -
------------
Hűvös ölelés.
Kéj mámorába húz
a Vámpír csókja.
Vissza az elejére
Pierre Lavoissier
szo aug 14 2010, 03:51

Regisztrált tag #10
Regisztrált: sze jan 28 2009, 08:00
Üzenetek: 147
na igen tápolás csúcsai
Vissza az elejére
Filio Mortale
szo szept 04 2010, 04:20

Regisztrált tag #2
Jégcsákány

Nos most nem is tudom mi van mintha valakinek elmaradt volna a reagja szombat reggelre vagy csak figyelmetlen voltam szerintem nem, bár még most javítsatok ki ha tévednék vagy csalatkoznék szemeimben.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Cynthia Moron
szo szept 04 2010, 05:10

Regisztrált tag #7
Regisztrált: cs jan 22 2009, 07:50
Üzenetek: 284
Nos ha Pierret hiányolod én úgy tudom hogy szólt hogy késik... vagy kihagy vagy valami ilyesmi
Vissza az elejére
Filio Mortale
k szept 07 2010, 08:43

Regisztrált tag #2
Beteg vagyok 10+ órásak a munkanapok cserébe még kurogatnak is mindemellett tanulnom kell az október 1. vizsgámra szóval nem tudom mikor tudom befejezni a vámpír reagot (kb 12 sor meg egy kis összefoglaló hiányzik) jókedvem van de nagyon szóval leghamarabb péntek......

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Cynthia Moron
k szept 07 2010, 08:52

Regisztrált tag #7
Regisztrált: cs jan 22 2009, 07:50
Üzenetek: 284
Jobbulást KM!
Szerintem szívd ki a főnököt..a vérvirág ebben a dimenzióban engedélyezett tevékenység, hátha feljebb léphetsz a ranglétrán ezáltal
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF