Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45 Üzenetek: 1738
Ave
Ha valami nem lenne tiszta a szabályok vagy lehetőségek kapcsán, vagy esetleg én mint Mesélő benézek valamit vagy megfeledkezek valamiről az itt lehet szóvá tenni. Egyszóval ez itt a játék technikai kérdezz felelekje ha nincs MSN, Skype, vagy telefon vagy csak több szem többet lát alapon..... A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.
Pierre Lavoissier írta ...
KM,Drake,Lugosi/D.R.A.P.A. NYC. Dynamics kikötői telephelye/ február 14
Amint tetőt fogok megszüntetem a csendet mely eddig körülvett. Eddig társ volt ,de most már árulómmá is válhat.Rászánok egy kis időt ,hogy füleljek nem figyeltek-e fel a kényes manőverre. /Éberség+Észlelés/
Ave
Ennek a fényében az alábbi válaszom igen csak benéztem....
Filio Mortale írta ...
Pierre Lavoissier / Drake Shan / Bela Lugosi /D.R.A.P.A. NYC. Dynamics kikötői telephelye/ 2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold
Valami furcsaság zavar a tetőn, teljesen zajtalan vagy márpedig ilyesmi nem létezik valamennyi zajt mindenki csap bármennyire is óvatos, a meglévő zajok a környezetből érkeznek hozzád míg te teljesen zajtalan vagy.
Szóval a tényállás az, hogy a tetőn csend és nyugodság honol a külvilág zajait leszámítva.
Filio Mortale írta ...
Szerkesztés: Bocsánat a fenti szösszenet tárgytalan mivel megfeledkeztem róla, hogy Pierre már a csarnok tetejéről való leereszkedésekor beszüntette A HALÁL CSENDJÉT szóval Drake nincsen természetellenesen csend....
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben." - Jamamoto Cunetomo -
Ave
Pierre Lavoissier koma mivel azt mondtad bevárod Bela Lugosi koma válaszát és csak utána bököd szíven esetleg a tagot ezért most Én is megvárom a postotokkal Belánkat ..... A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Jégcsákány
Pierre egyetlen édi bédi kutyuli mutyulim legközelebb közöld mennyi VP-ét áldozol a méregre mert jelen helyzetben 1VP-vel számoltam a pengéden bővebb infók hiányában.
KM,Drake,Lugosi/D.R.A.P.A. NYC. Dynamics kikötői telephelye/ február 14
A pisztolyról most szó se lehet.Ha galiba lenne csendben kell vele végeznem.Egy jó adag vért gyüjtök a számba és hagyom ,hogy a testemben rejtőző túlvilágierő erős méreggé változtassa./Skorpió csípése/a tekintetem előtt azonban igen váratlan esemény történik.
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Kedves Filio, az én hibám, hogy nem közöltem, hogy akarok átjutni a kerítésen. Ezt letárgyaltuk, átdobom őket egyenként. De. Írtam, hogy a három hullával eccerre megyek kifelé, tehát megálloko velük a kerítés mellett, és egyenként dobálózok. Ha fennakad, hát felmászok (úgy is át kell jutnom) és lehalászom. Bocs a pontatlanságért.
Bela Lugosi írta ...
Kedves Filio, az én hibám, hogy nem közöltem, hogy akarok átjutni a kerítésen. Ezt letárgyaltuk, átdobom őket egyenként. De. Írtam, hogy a három hullával eccerre megyek kifelé, tehát megálloko velük a kerítés mellett, és egyenként dobálózok. Ha fennakad, hát felmászok (úgy is át kell jutnom) és lehalászom. Bocs a pontatlanságért.
Jégcsákány
Átszabtam a reagot a helyzetnek megfelelően pirossal kiemelve a változásokat.... A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Adok egy tépét a mesélőnek, mert kezd belejönni a mesélésbe... Csak így tovább, kedves káem.. Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Hadjadd má' hát meginterjúvolták azért ilyen szétszórt mert lámpalázas volt,dde szerencsére nem kapott naplevest
Kecseg duda vazzer nem Én voltam szétszórt hanem Colosszális Homlessz Hóhérunk szedett fogalmazás gátlót és nem volt képes pontosan leírni mi a nemiszervet is csinál pontosan csecsarc A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.
Brélám, egy km legyen kreatív, és olvasson a sorok között, ne csak ágyaspáleszből jósoljon. A beszólásért meg a legközelebbi vérfarkasok számát duplázd meg.
Brélám, egy km legyen kreatív, és olvasson a sorok között, ne csak ágyaspáleszből jósoljon. A beszólásért meg a legközelebbi vérfarkasok számát duplázd meg.
Haha!!
A tépét meg egyébként visszavonom... Csak mert és kész... Azt hittem, hálás lesz, de hálásról szó sem esett... link itt
Afron el Shored írta ...
Bela Lugosi írta ...
Haha!!
A tépét meg egyébként visszavonom... Csak mert és kész...
Jégcsákány
Kiosztott TP-t nem lehet visszavonni muhahahahaha és mivel a WoD 1TP-je 5 Codex TP-vel ér fel ezért van +5 TP-ém Codexben mahahahahahaha