Fórumok
Dark Age :: Fórumok :: WoD :: WoD Vampire - The Masquerade & Mage-The Ascension :: Kabata Norubu meséi

<< Előző téma | Következő téma >>
Árnyékháboruk New Yorkban (New Dark Age) Játéktér I.
Oldal:       >>  
Moderátorok: Afron el Shored, Filio Mortale
Ez a téma zárolva
Szerző Üzenet
Filio Mortale
sze jan 28 2009, 08:10

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45
Üzenetek: 1731
Árnyékháboruk New Yorkban (New Dark Age) Játéktér I.

Jason Brown-Chen írta ...

KM /Albérlet/
2008 február 14. Szerda

Úgy vélem, ha valamit a neten akarunk megszerezni, ahhoz Micugi fog kelleni, nekem ebben nincs elég gyakorlatom, s nem ajánlatos élesben próbálkozni a tapasztalatszerzéssel, elvégre nem csak a saját életemmel játszom.
A tanulás érdekes, bár a gondolataim el-elkalandoznak. Az Ötödik Elemről természetesen a film jut eszembe, melyben az ötödik elem nagyon is csinos volt, s megragadható. Bruce Willis meg is ragadta … Amit tovább olvasok róla, az azonban kísértetiesen ismerős. Az üresség, mely nem egyenlő a semmivel, de üres minden megkötéstől és tulajdonságtól, s ezért telve van potenciállal, s bármi lehet belőle, s minden, ami keletkezett, s létezik belőle formálódott, s létének végén oda tér vissza. Igen, pontosan így tanítja a buddhizmus is a világot, s a létezés örök körforgását.
Sajnos kínaiul nem tudok, így elébb a szöveg angol megfelelőjét kell megtalálnom, hogy hasznosítani tudjam a benne foglaltakat. Európai kalandozásaim során anyanyelvem mellé, mely anyám nyelve, megtanultam kicsit a németet, pöntyögök franciául, s olaszul is tudok beszélgetni, de főleg az építészetről, mivel az volt rég elhagyott olasz kedvesem hivatása. De sajna a kínai, mint nyelv kimaradt az életemből, apám tanítgatott pár szót, de sokkal fontosabbnak tartotta a tai-chi, és a kung-fu tanítását, mint a nyelvét.
Amit a rend elveiről olvasok, az pedig szinte szóról szóra megegyezik, a shaolin kung-fu tanításaival, bár ott egy kicsit jobban elrészletezték, hogyan legyen valaki erőszakmentes. Az ellenség végleges elpusztítása egy érdekes célkitűzés, sok múlik azon, kit is tekint az ember ellenségnek. Azt, ki rád támad az utcán? Megölheted. Mi lesz attól jobb? A körülményeket, melyek a támadást indikálták, legyen az éhség, pénzsóvárság, egy harmadik személy parancsa, megölni nem lehet. Egyet tehetsz: felülemelkedsz rajtuk, s továbblépsz. Persze lehetőleg nem egy késsel, vagy golyóval a hátadban. A problémáid okát soha nem jó, ha kívül keresed.

Cynthia Moron írta ...

KM / Club Inferno /
2008. február 14. Szerda Telő Hold

- A hasonlat kitűnő -biccentek felé elismerően - s az adrenalinnal dúsult száguldó, szinte magától kínálkozó vérnél nincs is jobb - hagyom helyben - számomra a tisztaság jelző pillanatnyilag az alkoholtól és drogtól, meg egyéb szennyezőanyagoktól mentes forrást jelenti - lépek mellé a korláthozelfogadva az invitálást, de nem fordítok hátat a páholynak. Ösztönösen vele szemben de csak féloldalasan dőlök a párkánynak. Tekintetem Marcust követi. Valami azt súgja tud magára vigyázni..

Ms De Luca fejtegetését hallgatom.
- Szóval vadászeb...?! - mosolyodom el. Tetszik az óvatoskodása s amégis burkolt fenyegetés, amit ki is mond.Beleszimatolok a levegőbe s félighunyt szemmel ízlelgetem az illatokat. Majd végignézek a lassan csituló tomboláson.
- Ha a megérzésem nem csal most is jelen vannak páran.. - utalok a szabbatos gondolatára - ..s való igaz sosem tudhatjuk, hogy a farkasbőrben van e a bárány vagy a bégetés hamisan cseng, s a lihegő nyelv elárulja a valódi belsőt - nézek rá kissé kihívó mosollyal. Jó lenne tudni melyik oldalra húz.
- Minden estre egy ilyen hely kiváló lehetőség bármire ...- jegyzem meg nyugodtan, de célzatosan inkább a szabbat tevékenységre utalva.
- S ha a vadászeb szagot fog akkor végigmegy a csapáson..ám jobb szeret csapatban dolgozni, s megosztja a koncot a társakkal. - jegyzem meg kérdőn nézve rá. Szeretném kiugratni a nyulat a bokorból s megtudni mit is akar tőlem a hölgy. Amikor a drogot említi, figyelni kezdek a hangsúlyára. Vajh ellenzi vagy kívánatosnak tartja ezt a fajta élvezetkeltést...
- Mit tenne az elosztóval ? Szorgalmazná vagy beszüntetné a tevékenységét ? - kérdezem kíváncsian. Eszembejut hogy hiszen nekem megvannak a nő adatai, aki a kellemetlen estét okozta, s ha kis szerencsém van, akkor könnyen kideríthetem kitől szerezte be, s talán a fő forrás is megfogható lenne....egy percre megragad a gondolat.

Drake Shan írta ...

KM, Lugosi /Broadway East New York Metró csomópont és könyéke/
2008. február 13. Kedd Telő Hold

Mennyivel könnyebb is egy motorral száguldani át a városon. Nem mennek el értékes órák a sétálással. A lehető legjobb helyen vesztették el a jelet. Innen nagyjából ezer különböző irányba lehet menni. Bár ebben a gondolatban volt egy nagy adag irónia és szarkazmus, a valóságalapja sem hanyagolható el teljesen. Kész csoda, ha itt bármit is találunk, bár a csatornák egy olyan célpont, ami elég valószínű a pletykák alapján.
Ahogy leszállok a motorról, megtántorodok az újabb látomástól. Igyekeztem hozzászokni az évszázadok folyamán, de még mindig észrevehető, ha valaki elég szemfüles. Persze egy tántorgásból látomásokra következtetni... a titkom titok marad, de mit akar jelenteni a Mikaboshi és a Vascsászárnő? Vár a könyvtár. De majd csak következő éjjel.
- Nos, Mr. Lugosi, szerintem nézzünk körül. Nem tudom milyen képességekkel rendelkezik ami segíthet nekünk nyomokra lelni, de ha van ilyen, kérem vesse be. Nem fűzök vérmes reményeket ahhoz hogy bármit is találunk itt, de egy próbát mindenesetre megér. Ön mit gondol? - miközben beszélek a pupilláim szűkülni kezdenek, hogy végül kis függőleges hasítékokon keresztül váljon egyre élesebbé a kép.

/A Fenevad Látása/

Felfedező útra indulok a környéken, hátha bármit találok, bár nagy reményeket nem fűzök a dologhoz. Talán egy elcsöppent vérfolt illata árulkodik, talán valami ismeretlen fenevad szagát hozza a szél vagy kiélesedett látásom segít észrevenni valami apróságot, ami mások tekintetét elkerülné.
Valószínűleg sok érdekességet találhatnánk a csatornában, de kétszer is meggondolnám mielőtt lemerészkedek oda. Vagy inkább háromszor. Nem sok minden van, amit a Nosferatuk is elkerülnének. Talán Farkasfattyak tanyáznak odalent, bár az ellen talán fellépne a Herceg. Tudnia kéne róla.

[ Módosítva sze jan 28 2009, 08:18 ]

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.

H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
sze jan 28 2009, 10:08

Regisztrált tag #2
Jason Brown-Chen /Albérlet/
2008 február 14. Szerda

/Az eszmefutatás az jó de esetleg valami cselekedet is kellene./

Idézném magamat:

„Üdvözlet minden JK-nak.

Tisztelettel felhívnám mindenki figyelmét a tényre, hogy bár asztali szabályok szerint játszunk a játék attol függetlenül fórum alapon fut.
Szeretném ha ezentul nem érkeznének 1-2 soros reagok .A cselekmények teljes hiánya nem kielégítő, nehezíti a játékot, hiszen itt egy kicsit nagyobb szabadságotok van mint a asztali játéknál a fórum formátum miatt.Ha a post ezentul nem éri el a használható cselekmény és/vagy eseménymennyiséget, akkor addig nem fogok rá válaszolni amig értelmesen mennyiségre nem bőviti a tulajdonosa. Kivételt képeznek a Harci helyzetek ott nem várok el több soros postokat a cselekvések bejelentése kapcsán.

Tisztelettel Kabata Norobu.”

/Problémám, hogy nem tudom mit szeretnél csinálni a eszmefuttatásod befejeztével „cselekményhiány”/

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Zaethus
sze jan 28 2009, 11:17

Regisztrált tag #5
Regisztrált: cs jan 22 2009, 09:13
Üzenetek: 187
KM,( Marcus)/ Infernó klub/

Imádom a vért,ez nem vitás. Nem vagyok pacifista, ha kell ölők is érte.
Dolgom végeztével visszatértem a tömeg közé. Itt az ideje ismerkedni a helyi vértestvérekkel is.
Ha sikerül ismeretséghez jutnom, talán választ kaphatok a mai támadásra is, és hogy miért én voltam a célpont.

Ha itt lent végeztem, megkeresem a srácokat. Köszönet illeti őket, kihúztak a bajból. Megérdemelnek egy rendes járművet és egy kis "zsebpénzt" is.

Itt lent a vértestvérek is rendesen falatoznak a tömegből, nekem már kijutott a jóból.
De a vérből sohasem elég, szóval még a mai nap folyamán feltöltöm tartalékaim és begyógyítom a sajgó sebem is.

Az egyik vértestvér közelébe kerültem, beszélgetést kezdeményezek.
"Remélem nem tépi le a fejem"

[ Módosítva sze jan 28 2009, 12:12 ]

A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden.
Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Vissza az elejére
Filio Mortale
sze jan 28 2009, 02:04

Regisztrált tag #2
Cynthia Moron / Infernó klub/

- Mit tennék a elosztóval ? Ez roppant jó kérdés egyik oldalról példás leckét kéne kapnia a másik oldalról viszont, kár lenne veszni hagyni egy ilyen fantomként ténykedő tehetséget vagy tehetségeket, már-már művészi szinten űzik ténykedésüket. Viszont a terítő hálózatnál sokkal jobban érdekelne a szert előállító „zseni” személye.
Roppant módon alattomos és a maga módján veszélyes szer ez az élvezet mellet lényünk legmélyebb rétegeit hozza felszínre vagy még annál is mélyebbről dobja a felszínre a bennünk lapuló kárhozat esszenciális lényegét. Persze a hatás személyenként változó.
Egyébként meg a kopónak információim szerint most nagyon jól kell dolgoznia mivel Izmael de Darkness pénzügyi befektetései nem állnak a legfényesebben. Jane Resnick nem szokott tévedni a Giovannik szinte sohasem tévednek ha pénzről és üzletről van szó.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
sze jan 28 2009, 07:23

Regisztrált tag #2
Marcus Williams / Infernó klub/

Szükséged van a vérre ezért beleveted magad a tömegbe először a táplálkozás főleg a mostani helyzetedben.

/Vadászat Manipuláció+Vadászat Célszám: 6 Dobás: 5, 4 Sikerek: 0, Dobás: 5, 6 Siker: 1, Dobás: 7, 2 Siker: 1 Három óra portyázás után Akt VP: Max és Sérült -1 vagy 3 Kritikus sebbel/

A koncert kedélyhullámainak lecsillapodásával már nehezebb, bár nem lehetetlen a dolgod ezért a további akciók jóval időigényesebbek ráadásul egy elutasítást is el kell szenvedj, vértől duzzadóan nézel körül több vértestvér után kutatva.

/Éberség+Észlelés Célszám: 7 Dobás: 3, 9, 5, 4, 3, 6 Siker: 1/

A elhúzodó vadászat miatt a vehemensebb fajtádbeliek már visszahúzódtak a biztonságos homályba, már csak De Lucát és udvartartását látod a páholyukban és valószínűleg a klubhoz tartozó egy két vértestvért a bizalmi posztokon bárpult, biztonsági főnök és a kidobók vezére.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Cynthia Moron
sze jan 28 2009, 08:59

Regisztrált tag #7
Regisztrált: cs jan 22 2009, 07:50
Üzenetek: 280
KM / Club Inferno /

Megjegyzem a tényt miszerint Ms De Luca -t érdekelné az információ az előállítót illetően. Mindig is szerettem kitölteni az üresnek tűnő óráimat. Óhatatlan a tömeget pásztázza a tekintetem, hátha újra feltűnik a nő aki a kellemetlen perceket szerezte.

Izmaelre tereli a szót. Kissé felszalad a szemöldököm. Vajh kicsoda tulajdonképpen a beszélgető partnerem ?
- Szívesen váltanék pár szót Ms Resnick – kel – nézek rá nyugodtan, se a hangom se a mozdulat nem árul el különösebb izgalmat. Ám talán most valóban többet megtudhatnék a mentorom titokzatos hátteréről, s legbelül valóban izgalomba jövök a lehetőség megcsillanására.

- S hogy a kopó mennyire jó az sok mindentől függ…. – kezdem halkan - ..talán ha egybe esik a megbízók érdeke.. ? – pillantok az arcára nyugodtan. Újabb próbálkozás arra nézve, hogy tán végre kitálal – kis térőkért még sosem harapta le a kopó fejét senki nagyobb kutya. – mosolyodom el.
Vissza az elejére
Bela Lugosi
p jan 30 2009, 10:56

Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 28 2009, 07:59
Üzenetek: 99
KM, Drake /Broadway East New York Metró csomópont és könyéke/
2008. február 13. kedd

Nem lepődök meg Drake szemeienk átváltozása láttán. Úgy látszik ő is jól lát a sötétben, sőt ez további képességeket is előrevetít. Nagyszerű, ezek igen hasznosak lehetnek a jövőben, és a számára sem jelenthet gondot a nappal átvészelése.
- Ne aggódjon, engem sem hoz zavarba a sötétség, -Mondom, miközben megigazítom napszemüvegem.- csak így kevésbé feltűnő. Néha igen hasznos.

/A fenevad látása/

-Ahhoz, hogy bármit is találjak nem ártana, ha adna némi felvilágosítást arról mi történt, és hogy mit is keresünk. A Főszolgabíró nem volt valami bőbeszédű. Ami azokat a veszélyes csatornákat illeti, valahogy az a megérzésem, hogy minket ér a megtiszteltetés az átvizsgálásukra. -Közlöm egy meglehetősen fanyar mosoly kíséretében. -Bár azt kár lenne elkapkodni, esetleg jól jöhet Mr. Lavoissier segítsége is.
Bár vannak kétségeim afelől, hogy itt bármit is találunk, segítek a keresgélésben.
Vissza az elejére
Zaethus
p jan 30 2009, 11:54

Regisztrált tag #5

A Bárpulthoz lépve egy vértestvérbe botlottam, úgy döntöttem hogy kapcsolatot teremtek vele.
-Üdv....hogy tetszett a műsor?

Hát a válasz elmaradt, ebben a társaságban egy jelentéktelen porszem lehetek.
Ezt kudarcnak könyveltem el, ráhagytam a kapcsolat felvételt.
Később csatlakoztam egy-két halandóhoz az úgynevezett táncukban. Hátha még a végén felkínálják magukat táplálék gyanánt. De nem akarom egyedül felfalni a vendégek felét szóval majd leállok.

Később

Meg is feledkeztem a sráckról,.
Elindulok a páholy felé, ha már nem áll szóba velem senki sem.

Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Vissza az elejére
Filio Mortale
k febr 03 2009, 10:23

Regisztrált tag #2
Bela Lugosi / Drake Shan /Broadway East New York Metró csomópont és környéke/
2008. február 13. kedd

A lámpák mintha elhalványulnának talán csak áramingadozás, és mintha a árnyak is önálló életet élnének feltűnnek a hajléktalanok a peremeken és egyéb gyanús személyek. A jelvesztés területe már teljesen használhatatlan a órák folyamán rengetegen jártak erre, itt van a park valamint a Bushwick Av-Aberdeen St megálló és a metróhoz kapcsolódó kiszolgáló épület és telek talán a üzemi területre mentek a támadók.
Amint ott álldogáltok érzitek a park és a alattatok lévő betonalagutak és üvöltő ventillátorok rétegeit a város egyik négysávos ütőere fölött álltok. Alattatok a mélyben New York város metrójának csúcstechnikás szerelvényei siklanak be az állomásra halogén izzók fényében. Napközben rozsdamentes liftek és mozgólépcsők viszik le a mélybe ingázók ezreit a modern állomásra.
Állítólag a metró 70 években történt építése előtt is volt egy állomás az Bushwick Av-Aberdeen St alatt ami a mai napig létezik.
Időszerű lesz leparkoljátok a motorcsodát és menedéket keressetek különben elérnek benneteket a kelő nap sugarai.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
k febr 03 2009, 10:35

Regisztrált tag #2
Cynthia Moron / Club Inferno /

- Esetleg megoldható egy találkozó Ms. Resnick-kel főleg most, hogy Giovanni Medici Szabbat gyanús ügyekbe keveredett és talán különalkut kötött Brian LeBlanc Herceggel a rossz nyelvek és pletykák szerint. Ám mindennek ára van vagy kimondott vagy kimondatlan, jelen helyzetben inkább kimondatlan. Tehetséges gyerek ez a Crash vajon hogyan bírná a frontvonalban a tényleges ördögök és démonok között, talán nem ártana egy kicsit eljátszadozni vele. Ha a kedvemre tesz Ms. Moron akkor nagyon hamar találkozhat Ms. Resnick-kel. Használja a ösztöneit, ha vágyaink nem is azonosak a céljaink igen elvégre egyikünk sem szeretné egy anarchiától forrongó városban találni hirtelen magát, vagy esetleg tévedek?

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
k febr 03 2009, 10:37

Regisztrált tag #2

A pult mögött ténykedő modellnek is beillő pultos lány rád villantja hófehér mosolyát és egy pillanatra láttatni engedi ragadozó énjét.

- A műsor az megjárta, de vajon a színpadon kívül is olyan fenegyerek vagy mint fent a pódiumon. Mert az természetes, hogy a imázsodhoz hozzátartozik a rosszfiú stílus, de vajon ki is vagy te valójában, vagy olyan ördögien körmönfont alvilágból előemelkedő vadász mint amilyennek a előadásod alapján tűnhetsz vagy akarsz tűnni. Egyébként meg mit szeretnél Crash a gitár Démona? Egyébként csak hívjál Kyrának.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Zaethus
k febr 03 2009, 11:33

Regisztrált tag #5

-Hello édes
-Végre valaki aki szóba áll velem.
"Nem semmi, egy istennő állt előttem"
-Szépséged páratlan, mosolyod elbűvölő
-Iszol velem egy italt?
-Még új vagyok a városban. Egy kis klubom is van: A Black Heaven.

-Mióta dolgozol itt?
Az Inferno Klub még tartogat meglepetéseket a számomra. Először a sminkes, aztán a kiadós falatozás és most pedig egy gyönyörű látvány.
Kérdésekkel bombáztam, habár nagyon ritka a szerelem a vámpírok között (úgy tudom), de én mégis mintha kellemes melegséget éreztem volna a közelében.
"Drágám, ha tudnád hogy a démon becenév nem csak vicc!"
Nem akartam sok mindent magamról elfecsegni, csak azt kell tudnia ami a felszín.
Megannyi sötét titok alanya és átélője vagyok, voltam. Az talál neki túl sok volna, ezzel persze az életemet tenném kockára.Eljátszom neki az újonc szerepét, sok alkalommal jártam sikerrel.

A srácokat szinte teljesen elfelejtettem, most van kinek lekötnie a figyelmem.

Vissza az elejére
Ophelia Saville
sze febr 04 2009, 09:02

Regisztrált tag #16
Regisztrált: h febr 02 2009, 05:57
Üzenetek: 62
KM /Kápolna/
2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold

Amint átlépem a helyiség küszöbét, szinte mindenki elhallgat. Hirtelen jó pár pillantás kereszttüzében találom magamat; és néhány nem épp a kedves fajtából való. De van pár, amelyik inkább kíváncsiságot tükröz. Hát, nem egy megszokott helyzet és nem is épp a legjobb kezdet, de legalább bíztató.
Végignézek a társaságon, igyekszem megjegyezni, kire kell odafigyelnem. Aztán, mintegy varázsütésre, beindul a sugdolózás. A gesztusokból és a pár elkapott beszédfoszlányból egyértelmű, mi a téma. Damian „mozgolódása” illetve a tény, hogy én foglalkozhatok a látogatónk vérével. Erre mondják, hogy jókor voltam jó helyen?
Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ez is egyféle eszköz Damian kezében. Ő kapja először az eredményeket, amik értékes cserealapot jelentenek.
Az is nyilvánvaló, hogy mivel nemhogy városbeli tekintélyemet, de még a klánbelit sem igen építgettem az utóbbi években, sokan nem tudják, hogyan kezeljenek. Ők – mondhatni- csak egy idegent látnak, aki csak ritkán van itt és akkor se csinál semmit, mégis milyen feladatot kapott. Hát, velük lehetne kezdeni valamit, hisz egyelőre nem ellenségesek.
Aztán meglátom Henricet. Nocsak, egy ismerős arc. Ő nem beszélget senkivel, épp olvas. Vajon milyen véleményen van? Úgy döntök, kiderítem, maximum elküld a búsba…
Hozzá indulok, közben pedig a bámulókra mosolygok. Forduljanak csak fel vagy gondolkozzanak el, nekem mindegy.
- Üdvözlet! Hogy s mint? – miközben válaszát hallgatom, leülök az egyik közeli székbe. Egyelőre kérdéses, hogyan tovább, hisz nem tudom, mire számítsak tőle. Azért, hirtelen ötlettől vezérelve megkockáztatok egy kis érdeklődést.
- Milyen barátságos a hangulat… - intek egy pillantással a társaság felé. - Apropó, hangulat. Nem tudja véletlenül, vizsgálódik valaki a múltkori látogatónk ügyében?
Vissza az elejére
Filio Mortale
sze febr 04 2009, 10:55

Regisztrált tag #2

- Nem sok egy kicsit a kérdésözön Crash ? S látom bókolni még tudsz a mosolyomat illetően pedig igencsak finoman fogalmaztál. Munkaidőben pedig nem iszom és elég régóta dolgozok De Lucáéknak, hogy tudjam a pult az információk egyik fő áramlásának színhelye és most te szeretnél rákapcsolódni erre a sodrásra viszont ehhez cserealapot kell biztosíts tudod kemény valutát információt – információért ez már csak így működik a magunk fajták között.

Rád villantja vakítóan fehér mosolyát valami bronzosító krémet használhat mert nem látszik rajta a fajtátokra jellemző sápadtság.

- Black Heaven hát igen elég jó híre terjed a városban mióta új a tulaj, csak vigyázzon nehogy konkurenciává váljon, mindenki maradjon csak a saját területén, különben érkezik a selyemzsinór.
Mondjuk az a háttértény eléggé értékes valuta lenne, hogy miért is kellet Mephistonak sminktudását alkalmazni a fenegyerek Crashen.

Átnyúl a pult felett és finoman elhúzza a sminket az állad alatt az árnyékokban szinte játszadozva kihívóan.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Zaethus
sze febr 04 2009, 11:58

Regisztrált tag #5
KM,/ Infernó klub/

Kyra gyönyörű vértestvér, és hihetetlenül informált.
-Az maradjon az én titkom, drága
-De sosem árt egy kis máz, elfedi a valóságot.
Egy kis sejtelmességet helyeztem a mondatba, a klánom szinte mindíg pengeélen táncol.

-Mint már említetem, új vagyok.
-Egy-két infót megérne neked ez a roszfiú?
-A pénzre sosem volt gondom.
"Mindent tudni szeretnék a város dolgairól, remélem lesz olyan jó és megosztja velem mindet."

-Leginkább te és Mis De Luca érdekel.
-Ezen felül kik az igazán befolyásos fajtánkbeliek a városban?
"Egy-két kapcsolat és érdekbarátság ,és (egy démontól) retteg a fél város."

Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF