Fórumok
Dark Age :: Fórumok :: WoD :: WoD Vampire - The Masquerade & Mage-The Ascension :: Kabata Norubu meséi

<< Előző téma | Következő téma >>
Árnyékháboruk New Yorkban (New Dark Age) Játéktér I.
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: Afron el Shored, Filio Mortale
Ez a téma zárolva
Szerző Üzenet
Filio Mortale
sze febr 04 2009, 06:08

Regisztrált tag #2
Regisztrált: sze jan 21 2009, 08:45
Üzenetek: 1738
Ophelia Saville /Kápolna/
2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold

Henric összecsukja a szaklapot amit eddig böngészett és szárazon felkuncog.

- Eh hehe „Barátságos hangulat” milyen finoman fogalmaz Ms. Saville vagy esetleg ragaszkodik a hivatalos formulákhoz ?
A éjszakai incidens folyományait állítólag a új kápolnavezető bennfentesei vették kezelésbe, bár Blackstone kinevezése még nem hivatalos de nem kérdéses, hogy ő fogja kapni a posztot.
Egyszóval jelenleg igencsak nehézkes lesz hozzáférni a nyomozási eredményekhez, bár a látogató alapos helyismerete igencsak aggasztó a védelmet ezután át kell szervezni. Gondolom a vizsgálataival kapcsolatos eredményeiről nem beszélhet.
Damian Mester viszont biztos fog kapni Blackstone vérebeinek eredményéből, mivel a másik szálon ön ügyködik szóval a kíváncsiságát esetleg a tisztelt mentora kielégítheti.

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Eljött az Úr, és ítélkezik -1D10 -2D10 -sokD10 és meghalsz, vazzeg.

H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére
Weboldal
Ophelia Saville
sze febr 04 2009, 10:45

Regisztrált tag #16
Regisztrált: h febr 02 2009, 05:57
Üzenetek: 62
KM /Kápolna/

Henric megjegyzésére félmosolyra húzom a szám.
- Szóval túl diplomatikus lennék? – kérdezem kis vidámsággal, hisz úgy tűnik, nem tartozik a gyűlölködők közé. Vagy hidegen hagyja, amit beszélnek, vagy a „majd meglátom melyik oldalra álljak” csapatba tartozik. De mindegy is, jelenleg nem puszipajtás kell. Válaszol és ennyi pont elég.
Azt gondoltam, hogy valaki majd vizsgálódni fog, de ha valóban a bennfentesek ügyködnek, akkor, ahogy Henric is mondta, nem lesz egyszerű válaszokat kapni. Azért egy próbát az is megér, majd.
- Azért szerintem ön is tud nekem néhány választ adni. Említette a bennfenteseket. Esetleg nevük is van? – várok egy kicsit, végül is ez nem titkos információ. Ha nem tud vagy nem akar segíteni, az is jó. Damian biztos ismeri őket.
- Hát, az eredmények egyelőre valóban nem reklámozandók. De annyit mondhatok, nem éppen bíztatóak – mondom szinte ösztönösen kicsit halkabban. Majd kis szünet után folytatom.
Visszatérve a társaságra, igazán érdekelnének a legújabb pletykák – azaz érdekel, mennyire ellenségesek is azok, akik az imént gondolatban karót vertek a szívembe. Aztán hátradőlök a székben és elmosolyodom.
- Vagy ezzel is Damienhez irányít? – a kérdés inkább játékos, mint barátságtalan. Ott bujkál benne az, hogy nincs harag, ha igenlő választ ad rá.
Vissza az elejére
Cynthia Moron
cs febr 05 2009, 12:04

Regisztrált tag #7
Regisztrált: cs jan 22 2009, 07:50
Üzenetek: 284
KM / Club Inferno /
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Finoman biccentek felé, mintegy köszönetképp. Fürkészőn nézek rá
- Az ösztöneim azt súgják, hogy az ár megfelelő – mosolyodom el cinkosan, kissé felcsillanó szemmel.
A találkozó megszervezését a hely és idő tekintetében önre bíznám. Kedvelem a kihívásokat, megszoktam hogy azt hiszik, csak kihasználom a hatalom árnyékát.. – nevetek fel halkan Izmaelre utalva. Kezdem élvezni a város lüktetését. A lenti tömeget fürkészem összehúzott szemmel. Máris a feladaton jár az eszem. Még néhány kellemetlen élmény, nem nagy ár az információhoz képest.
Kényelmesebb lazább pózt engedek meg magamnak vele szemben. Ha játszani akar hát játszunk. Lássunk néhány nyílt kártyát vajh mennyire hajlik az együttműködésre.
- Mi köze van Giovanni Medicinek Ms Resnickhez ? Persze azon túl hogy gondolom egy klánhoz tartozó testvérek…- figyelem a tekintetét – még ha kettős játékot űznek is, nekem az információ kell nem a barátságuk – mondom nyugodtan – néha az is előbbre juttat akit bizonyos szempontok szerint ellenségnek tekintünk – fordulok látszólag hanyagul a tömeg felé ám a szemem sarkából minden reakcióját figyelem. Jó lenne tudni hogy Ms de Luca melyik oldalhoz húz a szavai ellenére vagy épp mellett.
- A nyugalom valóban nem árt s a zavarosban nem is láthatóak jól a szálak, de mostanában inkább csak a saját dolgommal szeretek törődni… kapcsolatok … szövetségek.. érdekeltségek.. szívességek…- sorolom élvezettel - Szeretem tudni a helyem ha egy új közösségbe lépek…s ez a hely nem mindegy hol van..az erősebb oldala mellől könnyebb mozgatni a szálakat… - mosolygok rá rókamód. Nem merek merészebben arra utalni hogy most épp őt is tartom valamire s hogy még nem döntöttem el hova is állok, így eléggé befolyásolható vagyok pillanatnyilag. Minden szavára figyelek, mérlegelek és óvatosan űzöm a kötéltáncot….. legalábbis így remélem.

Vissza az elejére
Filio Mortale
cs febr 05 2009, 02:06

Regisztrált tag #2
Marcus Williams / Infernó klub/

- Crash az látszik, hogy új fiú vagy meg talán direkt tetteted magadat ostobábbnak mint amilyen valójában vagy. Itt nálunk a információ és a szívesség a valuta nem a pénz, mégis mit gondolsz mennyi időmbe tellene megszereznem a klubban lófráló pénzes zsákoktól a összeget amire szükségem van. Ami jelenlegi társalgásunkban cserealapot biztosíthat azt pénzel nem lehet megszerezni.
Ezen kívül lehet, hogy megér nekem egy-két információt ez a rosszfiú de még azt eldöntöm.
A hivatalos álláspont szerint természetesen a legbefolyásosabbak a város Öregjei és természetesen a Herceg és udvartartása a nem hivatalos verzióért keményen kell dolgozni vagy valutával fizetni.

De Luca meg csak módjával érdekeljen mert a végén nagy kíváncsiságodban a torkodon akad a hölgy.

A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
cs febr 05 2009, 02:07

Regisztrált tag #2

- Úgy gondolom nincs semmi akadálya Armand Blackstone „idéglenes” Régens jobb és balkezét megnevezzem egyikük Zack von Bauer a Igézés és Idézés Nagymestere a Mesterek 1. köréből valamint Sharon den Adel a Biotaumaturgia Mestere a Mesterek 4. köréből. Aztán meg csak az öreg ördög a tudhatója, hogy esetleg a prominens személyek nem e adták tovább a piszkos munkát valamelyik kiemelkedően tehetséges tanítványuknak.
Természetesen a jelenlegi igencsak bonyolult és kényes helyzetben lehet, hogy nem ártana utánajárni a ön által emlegetett „Skorpiónak” valamint ha nem csalnak a információim és valóságosak a pletykák akkor Damian egy kívülállóval szó szerint „A Kívülállóval” tárgyalt a múlt éjszaka ki magával együtt távozott.

Sejtelmesen elmosolyodik és a szaklapot kinyitja egy cikknél ami a legújabb hardverfejlesztéseket valamint a hozzájuk kapcsolódó hálózatváltozások és lehetőségeiket taglalja.

- Úgy hiszem a hálózatnak azon ködös és mocsaras része talán megközelíthető lesz, ha csak a ott uralkodó entitások nem intelligensek vagy öntanulók és önfejlesztőek.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
cs febr 05 2009, 02:10

Regisztrált tag #2
Cynthia Moron / Club Inferno /

- Rendben van azt hiszem megegyeztünk Ms. Moron. Egyébként élvezze csak a hatalom árnyékát csak vigyázzon nehogy elkezdje fojtogatni a végén a súlyos köpönyeg.
„Mi köze van Giovanni Medicinek Ms Resnickhez ?” Erre senki sem adhat pontos választ a Giovannik furcsa egy népség egyben család és klán, látszólag külön területeken ténykednek de mivel egy család ezért nehéz választ adni az összefonódás pontos mértékére valamint a háttérben mozgó érdekekre. A Család roppant kényesen ügyel a diszkrécióra, ha valami kipattan a Giovannik háza tájáról azt vagy maguk akarták, hogy kiszivárogjon vagy óriási a baj, de akkor már úgyis mindenki a saját irhájának mentésével lesz elfoglalva.
Annyi biztos, hogy Ms Resnicknek a Chrysler Dinamic-ban vannak fajsúlyos érdekeltségei legalábbis ezeket nem rejtette véka alá.
Úgy tűnik jelenleg holtpontra jutottak a városban munkálkodó erők jelenleg kérdéses, hogy ki felé fog billeni a mérleg nyelve a jelenlegi sok résztvevős játszmában, mindannyian szeretnék érvényesíteni a akaratukat a saját eszközeikkel, de ki nem a mai világban.

Közben látod, hogy Marcus is megpróbál integrálódni a klub törzsközönségébe már a pultnál puhítja a pultost és szoktatja a személyiségét a jelen lévőkkel.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Cynthia Moron
cs febr 05 2009, 07:16

Regisztrált tag #7
KM / Club Inferno /

Mosolyogva nézek rá.
- A lét hozta így s az utat is én választottam…s azt hiszem míg betartom a szabályokat, a köpeny csak a vállaimra simul, a hátam melegíti és eszébe sem jut hogy fojtogatni kezdjen – mondom elgondolkodva.
Marcus újra feltűnik a tömegben, s lám máris az egyik „információforrás központban” vert tanyát. Nevezetesen a pultnál. Ms de Luca kirakná a frontvonalba… eszembe jut hogyan próbálták a kölyköt a pokol szörnyei elperzselni. Akaratlan is köréje pillantok, magam sem tudom miért aggódom érte. Közben hallgatom amit a Giovannikról és a városról mond a hölgy.
Majd udvariasan hátrébb lépek, jelezve hogy részemről a beszélgetés lényegesebb részén túl vagyok.
- S bár már egyszer éltem a lehetőséggel… remélhetem hogy továbbra sem fogja zokon venni, ha a vendégsereg néhány tagjának örömet szerzek s ezzel a saját igényeimet is kielégítem ? – nézek rá kérdőn kis mosollyal arra utalva hogy táplálkoznék ha nem bánja.
- Szeretném remélni hogy a mérleg mindkettőnk megelégedésére fog elbillenni…- jegyzem meg kissé összehúzott szemmel s némi nyomatékkal.
- S ha nem haragszik most lemennék kicsit ismerkedni a helyi szokásokkal és testvérekkel. Igazán hálás vagyok amiért a köreiben fogadott Ms. De Luca ! – hajlok meg felé udvariasan, de nem alázattal.

Ha elenged akkor valóban lemennék a tömegbe körülnézni. S szó szerint szimatolgatni. Amennyire lehet kiélezem a szaglásomat és az illatokból származó ízek osztályozásába fognék. Az emlékeim közt kutatgatok hátha megérzem a szer jellegzetes kipárolgását. Sétálva nézelődve körbejárok, titkon a kis hölgyet keresem.. talán a koncert őt is ide vonzotta. Aztán meg bár céltalan irányokat követek azér szerét ejtem néhány olyan területen való megpihenésnek ahol aki akar megszólíthat különösebb hallgatóság nélkül is. Még mindig eszemben van hogy tegnap valaki követett. De nem maradok sokáig sehol sem hacsak nem történik valami érdekes.
Sétálgatás közben vissza visszatérek Marcus közelébe. Éles tekintettel figyelem a környezetét, s azt is hogy nem tartja e szemmel valaki őt. Úgy gondolom még egy támadást nehezen tudna megúszni…

[ Módosítva cs febr 05 2009, 07:28 ]
Vissza az elejére
Ophelia Saville
cs febr 05 2009, 09:41

Regisztrált tag #16
Regisztrált: h febr 02 2009, 05:57
Üzenetek: 62
KM /Kápolna/

Figyelmesen hallgatom, amit mond. Nagyon úgy tűnik, hogy Blackstone emberit nem sok értelme van megkörnyékezni. Túlságosan távoliak… Azért talán összefutok velük, természetesen véletlenül. De egyelőre az tűnik valószínűnek, hogy előbb lesz a kötelező beszámoló, mint hogy sort kerítenék a találkára. És ha beszámolnom nem is nekem kell, hisz Damian is ismeri az eredményeket, egyszerűbb lesz megtudni a szükséges információkat tőle.
A Skorpió, igen. Az a kis ízeltlábú nehogy kimaradjon. Hogy mit tudnék tenni az ügyben, az kérdéses. A számítástechnikához vajmi keveset konyítok, a könyvekben pedig semmi hasznos anyag nem volt eddig. Az evidens, hogy nem adom fel, de inkább az eredménnyel kecsegtető dolgokra koncentrálok, a Skorpiót meghagyom annak, aki otthon van a virtuális világban.
„A Kívülálló”? Érdeklődve biccentem oldalra a fejem, még ezt sem hallottam; szóval ezért festett úgy az a Drake. Tehát erről is pletykálnak a népek. Vajon miről nem? Fut át a gúnyos kérdés az agyamon.
Aztán Henric, sejtelmes mosollyal az arcán föllapozza a félretett újságot. A megjegyzés, amit az egyik cikkhez fűz, nem várt lelkesedéssel tölt el. Szóval lehetséges, hogy mégis meg lehet fogni az a Skorpiót. Vagy legalábbis közelebb kerülni hozzá, mint eddig bármikor. Aztán fölmerül bennem a kérdés, vajon csak úgy megemlítette-e ezt, hogy ha akarom, hát keressem, mert van esély. Vagy esetleg azért mondta, mert arra számít, hogy a segítségét kérem.
Őszintén, ez utóbbi igazán remek eshetőség lenne, de kétlem, hogy bármit is fölajánlhatnék cserébe. Leszámítva a vérből nyert eredményeket, de az a sanda gyanúm, ha azokkal fizetnék, megeshet, hogy kivágnak a napra elégni.
- Nocsak, igazán érdekes hírek. Szóval az adattörlő körül szorulhat a hurok – kezdem könnyed, csevegős hangnemben. – Nagyszerű. Bár én nem vagyok nagy szakértő ezen a téren. Mivel ön ért hozzá, meg tudná mondani, mennyi időt venne igénybe megközelíteni a hálózat azon részét? Természetesen egy hozzáértőnek.
Hát, vagy bejön, vagy nem. A válasza attól még hasznos lehet, az idő ugyanis fontos tényező jelen esetben. Ha túlságosan soká tart, érdemesebb előbb elkezdeni. Vagy akár belefoghatunk helyette valamibe, ami kevesebb időt vesz igénybe.
Vissza az elejére
Zaethus
p febr 06 2009, 10:00

Regisztrált tag #5
Regisztrált: cs jan 22 2009, 09:13
Üzenetek: 190
KM,/ Infernó klub/

Gondoltam hogy az egyszerű halandó érték ,a pénz csak másodlagos.
Elmosolyodtam,
-Mi az ára az információknak?
Arra gondoltam,netán el kell tenni valakit láb alol, vagy szerezzek meg neki valamit.
Nem tehettem mást, az új srác szerep melett, a futár vagy a "takarító"szerepét is el kell játszanom.
-Nem lehettem Isten, lehetek még Sátán.
-Mi a kívánságod?

A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden.
Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Vissza az elejére
Filio Mortale
p febr 06 2009, 04:00

Regisztrált tag #2
Cynthia Moron / Club Inferno /

- Szerintem is tökéletesen megértjük egymást Ms. Moron. A titkárom majd megkeresi a Ms. Ms Resnick által felajánlott időponttal. Nem is kívánom akkor tovább feltartani, menjen csak nyugodtan és élvezze ki a lecsillapodott dorbézolás lassú hullámait.
Minden jót Ms. Moron.

Lereszekedsz a lépcsőn a fülled klubcsarnokba a extázis végső kifulladásának érzetei csapnak meg. A vér hatalmát használva kiélesíted érzékszerveidet és a szer nyomai után valamit múlt éjszakai kelyhed után kutatsz. Crash még mindig a bárpultnál horgonyzik és látszólag tárgyalásokat folytat „több-kevesebb” sikerrel.

/Ismerős kutatása Észlelés+Éberség Célszám: 6 Dobás: 2, 8, 3, 5 Siker: 1 A szer kipárolgásának a nyomára bukkanni (Vérrel megtámogatva) Észlelés+Éberség Célszám: 9 Dobás: 8, 8, 9, 4, 3 Siker: 1 Aktuális Vértartalékod: 10/

Miközben a véredet munkába állítód és körbejárod a „csarnokot” a „nő” után kutatatsz hamar rájössz, hogy ma éjjel nem tette tiszteletét a Infernóban. Miután kiélesítetted a szagló és ízlelő szerveidet megrohannak a klubban felgyűlt eddig érzékelhetetlen információáradat, mi szinte pörölyként csap le rád a illatok, kipárolgások, savany - kesernyés ízek már a szétválogatásuk is igen csak nehéz.
Már éppen feladnád a egészet amikor egy kisseb csoport felől halványan megérzel valamit, valami ami hasonlít a múlt éjszakai élményedhez.
Gazdag és valószínűleg befolyásos férfiak és extravagáns luxusszeretőik üldögélnek egy tágasabb boxban a egész társaságból finoman árad a „érzés”

/Állóképesség+Önuralom Célszám: 7 Dobás: 1, 7, 5, 4, 3 Siker: 0/

Beszippantod a „érzést” és ez a minimális foszlány is magával ragad „A fellegvár fekete hegyként emelkedett előttem. A legmagasabb torony eltűnt a város fölötti felhőkbe. Messze fönt fények villództak. Ahogy közeledtem, elvesztettem a nézőpontomat. Az épület fekete fallá változott, ami elsötétítette az eget és elnyelte a láthatárt. Sötét kőhalmok, rozsdás, öreg gépek, romos épületek és acélcsövek labirintusa zárta el az utamat és tette lehetetlenné, hogy elhozzam a tulajdonomat. Ősrégi szögesdrót alkotott hálót a szikkadt kő fölött.
Csak azt tudtam, hogy úton voltam arra, föl a legmagasabb tornyokba, ahonnan a fények kitekintettek a városra. Mászni kezdtem fölfelé, lépcsőkön, üres gyártermeken, acéllétrákon szűk aknákban, ingó párkányokon tátongó repedések fölött. Sokszor jutottam zsákutcába és fordultam vissza. Az árnyékokban farkasszerzetek és egyéb förmedvényeket láttam. Az órák napokká, azok hetekké nyúltak, és számomra az idő elvesztette jelentőségét. Az erkélyekről lenéztem a városra, amely messze alant terült el, sötét felszín, melyet csak itt – ott pettyez fény.
Végül túljutottam a romokon, és elértem a lakott részeket. Fátylas lények mozogtak, halvány árnyak sötét üvegablakok mögött. A folyosókat suttogás töltötte be. Továbbmentem, fölfelé a fellegvár tetejére, ahol tudtam, hogy a sötét Magisztrátus rám várt.”
, nem tudod mennyi idő telt el kicsit szédelegve ott állsz és újra a fókuszodba kerül a látszólag elégedett társaság.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
p febr 06 2009, 04:01

Regisztrált tag #2

Henric kényelmesebb pózba fészkelődik a fotelban, nem mintha ez bármit is számítana jelenlegi létezésében, úgy tűnik csak régi életéből áthozott kényelmi megszokás.

- Nos a rendszereket megközelíteni virtuálisan nem tart szinte semeddig a problémát inkább a vadonatúj csúcstechnikás hardver beszerzése jelenti amit nem aprópénzben mérnek. Viszont ha a Hálózatokat nem csak virtuálisan szeretné felkeresni akkor az már jóval több időt fog igénybe venni ezek mondhatni „elavult” őskövület archietúrájú rendszerek melyek a new yorki metró és alagúthálózat részét képezik.
Virtuálisan pillanatok alatt megérkezhet a ember a kiszemelt rendszerhez, ám a fizikális felkeresésük már jóval bonyolultabb feladat némely géptermek valószínűleg a alagutak mélyén bújnak meg
.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
p febr 06 2009, 04:03

Regisztrált tag #2
Marcus Williams / Infernó klub/

A porcelánfehér ragadozómosoly szinte elnyel a bárpult mögül.

- Crash cöcöcö azért még eléggé mesze vagy te a Sátántól. Ami miatt Mephistónak kezelésbe kellet vegye a fizimiskádat az vagy azok inkább közelebb állnak a pokolfajzatokhoz nem gondolod egy Shamedi előtt kevés titok marad leplezve főleg ami a porhüvellyel kapcsolatos.
Szóval nem szeretnél mesélni arról, hogy miért is bosszantottad fel türelme határáig ma Ms. De Lucát, legalábbis a okokról és itt nem a sajtómaszlagra gondolok amiben látom egyébként egész jó vagy.

Beszéd közben néhány törzsvendégnek csak úgy „mellékesen” prezentálja a rendelésüket koktélok tömények és egyéb „egzotikus” italok siklanak a pulton a vendégek felé.
Közben szemed sarkából észreveszed, hogy az éjszakai „jótevőd” a hófehér limuzincsodás De Luca páholyában beszélget majd egy kis idő múlva leereszkedik a „dühöngőbe” és finom ragadozóként köröz a „tömegben” valamire vadászik.

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Filio Mortale
p febr 06 2009, 04:06

Regisztrált tag #2
Üdv

Február van itt a ideje a Januári Tapasztalati pont osztásnak.
A ünnepek után a Január igencsak nehézkesen döcögve valamint nyögve nyelősen indult – haladt ezért mondhatni gyér hónap volt.

Cynthia Moron: 2 TP

Bela Lugosi: 1TP

Drake Shan: 1 TP

Ophelia Saville: 1TP

Marcus Williams: 1 TP

Pierre Lavoissier: 1TP

Jason Brown-Chen: 1TP

- Jamamoto Cunetomo -

Vissza az elejére
Weboldal
Zaethus
p febr 06 2009, 05:29

Regisztrált tag #5
Regisztrált: cs jan 22 2009, 09:13
Üzenetek: 190
KM,/ Infernó klub/

-Az ügy személyes, habár annyit elmondhatok, hogy a sofőröm látta kárát.
-De maradjon ez az én dolgom.
A sebem még mindíg lüktetett, ezt a mellékes kis apróságot nem akartam megosztani vele.
-Ezért volt az a kis csúszás.

A távolba megláttam Cyntiát, rámosolyogtam.
"A Clubb Infernó a gyönyörű hölgyekről ismert,ezt már elkönyveltem"
Az italomra mutattam, gondoltam meghívom egy frissítőre.
Hamár megmentett önmagamtól legalább egy italt fogadjon el tőlem.

A halál csak a kezdet, emelkedj felül fizikai léteden.
Idővel rájössz, hogy a halál is egy ösvény amire az ember rálép egyszer. /saját szerzemény/
Vissza az elejére
Cynthia Moron
p febr 06 2009, 05:56

Regisztrált tag #7
KM Marcus / Club Inferno /

Szédülten állok és értelmezni próbálom a jelenést amit éreztem láttam. Furcsa kíváncsiság bukkan fel a legbensőbb mélységekből…ki lehet a Magister akiért ennyi szenvedést érdemes elviselni…akiért mindezt megmászni érdemes. A látott és átérzett környezet nem rémiszt, hiszen jártam hasonló helyeken, igaz ez valamivel misztikusabb látvány volt…s éppen ezért csábítóbb is..a veszély s az elismerés…
- Huhhhh… - sóhajtok, akaratlan is és hátrálok pár lépést. Ez valami új, valami veszélyes szer. S bár nem bántam meg hogy „belekóstoltam”, de tudom milyen az ha valaki a rabjává lesz egy szenvedélynek. Izmael megmutatta mi az ilyen vér hatása. Az alkoholtól, a szippantott, beinjektált vagy épp a gyomorban oldódó szerekig. Ám akkor biztonsággal tehettem, hiszen a karjaiban kötöttem ki, s vigyázott rám míg a szer lebomlott…s ez valami új valami különleges. Azt hiszem ez lenne az a pillanat, mikor ha itt lenne, beállítana a hideg zuhany alá, és vacogásig ott tartana, míg a kíváncsiságtól felforrt vérem le nem hűl….
De nincs itt…
Elmosolyodom.
Mire mindez átfut rajtam, addigra lehűlök kissé én magam is, de nem annyira hogy letegyek a Ms de Lucanak tett ígéretről. S a „munka az munka” fedőgondolat mentesítésének árnyékában tervet kovácsolgatok. A kommunikátorom órájára nézek… éjfél van. Az éjjel közepe a tettek leghatékonyabb órája…hát gyerünk. Üzenetet pötyögök a kis szerkezetbe Pierrenek címezve.

„ Ha hajnali négyig nem jelentkezem ments ki a de Luca Clubból, vagy próbálj megtalálni kérlek, s bármi áron vigyél biztos helyre, ha meg kell kötöznöd akkor is !!!!! Köszönöm. „

S bebiztosítva érezve a létem, akcióba lendülök. Teszek még egy kis kört a tömegben. S már nem használom az ízlelést, mert az első próbálkozás is keményen érintett. A séta csak azt célozza, hogy meglepetés szerűen léphessek a három férfi elé.Ám nem felejtem el, hogy valamiért a megmentett ifjú is aggodalommal töltött el, így a kört kissé kitágítom, hogy lássam jól van e. Talán megérezhette hogy rá gondoltam, de felnéz, elmosolyodik, s én kissé meglepődöm, de visszamosolygok. Jelzi hogy meghívna egy italra…vagy valami ilyesmi. Köszönetképp biccentek felé, de nem szándékozom a tervemről letenni, ám mégis egyre közelebb kerülve hozzá, a tömeg sodrását kihasználva a pulthoz lépek.
- Jó estét ! „Crash a gitár virtuóza” ? – cukkolom halkan, de kedvesen – szép sikert tudhat a magáénak – biccentek elismerően. Közben körbenézve vigyázok magunkra. Tekintetem találkozik a kiszolgáló hölgyével, s meglátom benne a villanást. Elmosolyodom, s finoman bólintok felé.
- Jó estét.. remélem nem zavartam meg semmit.. – nézek rá játékos kihívással, de nem akarom felbosszantani, hisz nem árt, ha a fő információforrást nem haragítja magára a vámpír. Majd visszafordulok Marcus felé.
- Igazán kedves, de nem kérek inni köszönöm … talán később. Szívesen meghallgatnám a léte történetét, ám most van egy kis elintézni valóm – mosolygok a fiúra – gondolom van telefonja… - veszem elő a kommunikátort hogy beleírjam az elérhetőségét – ha esetleg a ma esti .. hajnali beszélgetésünk nem realizálódna – nézek rá, s kissé tüzetesebben mustrálgatom az arcát – szeretem ha valaki szófogadó – szisszenem halkan, jelezve hogy elégedett vagyok az eredménnyel, amit egy sminkes tehetett vele tán. A mosoly nem olvad le az arcomról.
- Jó mulatást ! Még találkozunk ! – ellépek a pulttól a pultos felé is biccentve. Befejezem a kiszámított elterelő körömet.

Majd visszatérve a boksz belső falának dőlök, s delejes tekintettel veszem célba a középső jóképű úriembert, mit sem törődve a körülötte lévőkkel. Használom az éj adta lehetőségeimet s a „jelenlétemmel” kápráztatnám el, bolondítanám meg az érzelmeit.
Mélyet sóhajtok s a ruhakivágáson húzom végig a kezem, kissé szédültnek tettetve magam. A tekintetét nem engedem el ha rám pillant.
- Az éj… a sötét, a veszély s…odafent a jutalom…fel .. feljutni oda ahova csak a legjobbak a legkitartóbbak érnek el…hogy az elismerés s a hatalom … a legfelsőbb hatalom.. minden és mindenki felett …EZ ! .. a cél…. – suttogom átszellemülten, de a zaj ellenére jól hallhatón és kissé hátrafeszítem magam a falhoz, jelezve ezzel, hogy a szer remek. Mosolyogva hallgatok el és majdnem teljesen lehunyom a szemem, mint aki csak félig van e világon épp. De a pillák közt a férfit figyelem. S bár nem ismerem a szer valódi hatását, de megpróbálom rászedni, átverni a kis társaságot, s elhitetni velük, hogy közéjük, vagyis az élvezők közé tartozom.

[ Módosítva p febr 06 2009, 06:37 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF